Lägenhet · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-PRIME-ELY-33A

2.050.000€
Pris per m2 15.649€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Mijas Costa · Ref. HH-PRIME-ELY-33A

Beskrivning

Oöverträffad havsutsikt Penthouse | Mijas Costa

Pris per m2 15.649€/m2
Byggd 131m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa bostäder, som har designats noggrant för att erbjuda en oöverträffad wellnessupplevelse. Betrakta skönheten i kustmiljön från bekvämligheten av ditt eget hem.

Upptäck ditt nya hem och bli fängslad av de exceptionella kvaliteterna och uppmärksamheten på detaljer. De öppna ytorna skapar en perfekt harmoni mellan vardagsrum, matsal, kök och terrass, perfekt för att underhålla gäster eller njuta av kvalitetstid med dina nära och kära. Stora panoramafönster översvämmer interiören med naturligt ljus, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Storformatsgolv i porslin, golvvärme i hela fastigheten samt kök och badrum med inredning i toppklass är några av de material som utmärker den noggrant planerade bebyggelsen.

Njut av en livsstil som perfekt kombinerar det bästa av två världar: det fridfulla lugnet i kustnära boende och de moderna bekvämligheterna i ett exklusivt samhälle. Ta ett uppfriskande dopp i poolen med utsikt över Medelhavets blå vatten och varva ner i de avkopplande gemensamma utrymmena. Föreställ dig att du vaknar varje morgon och har ett fullt utrustat gym till ditt förfogande, där du kan hålla igång din träningsrutin utan att behöva lämna ditt hem.

Dessutom, för dem som vill koppla av efter en hård dag, har bostadskomplexet ett spa som erbjuder en oas av lugn. Trädgårdsområdet, designat i samarbete med "Asociación de Amigos del Parque Botanico de Malaga", lyckades skapa en fängslande atmosfär som kombinerar hållbarhet och underhåll, samtidigt som byggnaden försetts med en rad visuella oaser.

Mijas Costa ligger i hjärtat av västra Costa del Sol och sträcker sig 12 kilometer längs stränderna i Calahonda och La Cala de Mijas. Centralt beläget, nära Fuengirola, Malaga och Marbella, kombinerar det lugnet på landsbygden med livligheten i kustområdena. Urbaniseringen ligger på den östra kanten av Mijas Costa, som gränsar till Fuengirola. Detta privilegierade område har vidsträckt utsikt över Medelhavskusten och har enkel tillgång till stränder, ett brett utbud av fritids- och nöjesfaciliteter och ett utmärkt utbud av tjänster.

I bebyggelsens omedelbara närhet ligger Myramar, det största kommersiella området i Fuengirola, här hittar du allt du kan tänka dig inom mode, hem, underhållning och restauranger. Denna plats kommer att erbjuda dig en oöverträffad livskvalitet, med en utmärkt kombination av klimat, rik kultur och avundsvärda livsstilsegenskaper.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 131m2
Balkong: 99 m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 250 Meter
Avstånd till flygplatsen: 27 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Kust
Air Condition
Köksutrustning
Nybyggd
Förråd
Pool Bar
Gas centralvärme
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
GYM
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Hiss
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Smart Home System
Balkong
Larmsystem
Underjordisk parkering
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet