Lägenhet · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-SA-1C

3.425.000€
Pris per m2 16.310€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-SA-1C

Beskrivning

Spektakulära nya hem i frontlinjen | Estepona

Pris per m2 16.310€/m2
Byggd 210m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt detta exklusiva bostadskomplex med ett mindre antal bostäder och ett frontlinjeläge vid havet. Projektet har en unik och banbrytande design utformad för icke-konformistiska individer som vill bryta sig loss från standarder.

Projektet är beläget i ett av de mest exklusiva områdena i staden Estepona. Bara några minuters promenad från småbåtshamnen, nära stadens centrum och med exceptionella förbindelser till Puerto Banus, Marbella och flygplatserna i Malaga och Gibraltar. Estepona presenterar det speciella med att kombinera ett rikt kulturarv och den traditionella atmosfären i en gammal fiskeby med en kosmopolitisk känsla, en mängd mer än 10 golfbanor i de närliggande omgivningarna och ett komplett fritidsutbud. Till detta måste vi lägga mer än 20 km stränder utrustade med barer, restauranger och vattenaktiviteter.

Allt du behöver för att koppla bort och ta hand om din kropp är i ditt bostadskomplex. Inomhus- och utomhuspooler att njuta av under hela året, ett komplett spa och fullt utrustat gym. Urbaniseringen har direkt tillgång till stranden. Fördelarna med att bo på Costa del Sol bara ett steg bort.

Bostäderna erbjuder överlägsen finish. Stora fönster med utsikt över majestätiska terrasser varifrån du kan observera Medelhavets ofantlighet. Ditt hem kommer att vara klätt med material från ledande internationella varumärken och kommer att ha toppmodern hemautomation för att göra ditt hem till den mest bekväma och praktiska platsen för dig.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 210m2
Balkong: 92 m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Air Condition
Fullt utrustat kök
Vattenfront
Larmsystem
Köksutrustning
Integritet
Havsutsikt
Pool Bar
Kust
Pool
Automatisk port
Nybyggd
Öppen Planlösning
Balkong
Gas centralvärme
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Fitness Club
Utsikt över pool
GYM
Gemensam Pool
Grönområden
Hiss
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Gated Community
Underjordisk parkering
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Förråd
Smart Home System
Inomhuspool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet