Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-37114

1.250.000€
Pris per m2 5.682€/m2

Villa · Nybyggnad Altea · Ref. SPC-37114

Beskrivning

Pris per m2 5.682€/m2
Byggd 220m2
Tomt 800m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

LYXIG NYBYGGD VILLA I ALTEA Nybyggd lyxvilla i Altea, den mest pittoreska staden på Costa Blanca. En autentisk skatt från Medelhavet som har ett rikt landskap och utmärkta kommunikationer och tjänster, med ett brett utbud av affärer, restauranger, en golfbana och en småbåtshamn. I Altea finns några av provinsens vackraste vikar och stränder, en magnifik småbåtshamn och ett brett utbud av tjänster, butiker och restauranger som gör området till en exceptionell plats att bo på. Rummens orientering och de stora fönstren gynnar en permanent samexistens mellan husets inre och yttre, vilket gör att miljöerna kan smälta samman och utgöra en del av ett enda visuellt rum. Ljuset tränger in genom de stora fönstren och invaderar varje hörn av huset, som dimensioneras av förekomsten av vita och genomskinliga material. Dess mer än 800 m2 stora tomt gör det möjligt att njuta av en stor utomhusträdgård med total avskildhet och säkerhet. Ett allt viktigare privilegium som du kan njuta av i detta hem under alla årstider på året. Fördelningen av utrymmena är organiserad runt terrassen och poolen, som fungerar som husets verkliga hjärta. Det har en mycket funktionell fördelning av rummen med ett stort gemensamt utrymme och tre stora sovrum som har egna badrum och en exceptionell klädkammare i huvudrummet. Alla rum har ett eget badrum och tillgång till terrasser. I huvudrummet finns ett extraordinärt fullt utrustat omklädningsrum med stora mått och ett badrum med funktionell design. Installation av luftkonditionering genom kanaler genom undertak. Två varm- och kallmaskiner, en för dagområdet och en för nattområdet, enligt plan, Daikin, Mitsubishi eller liknande märke. I köket finns här ett naturligt trä, högkvalitativt porslin och perfekt färdiga beläggningar bidrar till att skapa maximal komfort. Köksutrustningen omfattar avancerade apparater, natursten och möbler av högsta kvalitet. Designkök med Silestone, Granit eller liknande ö med installation som inkluderar diskbänk och induktionshäll. Platt huva på 90 cm i rostfritt stål av 1:a märket. BOSCH elektrisk ugn eller liknande. Altea är en av de charmigaste byarna på Costa Blanca. Den har också den officiella titeln kulturhuvudstad i den valencianska gemenskapen. Altea har ett privilegierat läge med både hav och strand samt berg och flod. Altea har mer än 8 km kuststräcka, där klippor och små vikar alternerar med strandsträckor i platt terräng. Alicante flygplats ligger 50 minuters bilresa bort och Valencia flygplats ligger 1,5 timmes bilresa bort.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 220m2
Tomt: 800m2
Pool : Ja
Kök : 0
Location: Coastal, Mountain
Beach: 5000 Meters
Terrace: 40 Msq.
Useable Build Space: 175 Msq.
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Near Schools
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Number of Parking Spaces: 2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet