Villa · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-COLINAS-LIM-FAI

Pris från 1.210.000€
Pris per m2 7.516€/m2

Villa · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-COLINAS-LIM-FAI

Beskrivning

Fantastisk villa till salu på Las Colinas Golf Resort

Pris per m2 7.516€/m2
Byggd 161m2
Tomt 701m2
Sovrum 3
Badrum 2
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
3 sovrum | Lyx nybyggd | Golffastighet | stora trädgårdar | privata pooler | garage | Söder | Kvalitetsfinish | nära stranden

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla, som tillhör den mest exklusiva communityn av villor i Las Colinas Golf & Country Club; Lima-gemenskapen, designad med de högsta standarderna för kvalitet, exklusivitet och elegans.

Villan har en tomt på 701 m 2 och 162 m 2 byggd bostadsyta, en stor terrass, en stor trädgård och en privat pool.

Den har tre sovrum, två badrum med ett eget badrum, en toalett, ett fullt utrustat amerikanskt kök bredvid vardagsrummet och upp till två parkeringsplatser i ett privat garage.

Designen av detta hem presenterar en modern arkitektur, med raka och enkla linjer, och vars liv öppnar sig mot utsidan, vilket ger vart och ett av hemmets rum rymlighet och funktionalitet.

Villan är integrerad med medelhavsskogen genom spektakulära trädgårdsterrasser och stora fönster som sammanfogar husets inre med dess naturliga miljö.

Dessutom bidrar dess orientering, två i väster och en i söder, till en större solinstrålning på eftermiddagarna under vintermånaderna.

Klicka här för alla våra fastigheter på Las Colinas Golf & Country resort

I hjärtat av Costa Blanca South finner vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången för detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integrering av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla av och hitta den avskildheten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. 

Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter av vackra medelhavslandskap, och du kommer att kunna göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska floran och de vidsträckta fälten av apelsin- och citronlundar. 

Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, en driving range av naturlig gräsmatta, en puttinggreen och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-bana har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 161m2
Tomt: 701m2
Balkong: 150 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Utsikt över berg
Balkong
Nära strand
Integritet
Smart Home System
Kust
Underjordisk parkering
Nybyggd
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Golf Utsikt
Utsikt över pool
Gated Community
Bottenplan
Modern
Bra område för uthyrning
24 Hour Security

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet