Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-COLINAS-KUM

Pris från 395.000€
Pris per m2 3.465€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-COLINAS-KUM

Beskrivning

Lägenheter med 3 sovrum till salu på Las Colinas Golf Resort

Pris per m2 3.465€/m2
Byggd 114m2
Tomt 350m2
Sovrum 3
Badrum 2
Toaletter 1
Pool Gemensam
Garage Privat
3 sovrum | Lyxig nybyggd | Golffastighet | Stora trädgårdar | Gemensam pool | Takterrasser | Garage | Söder | Kvalitetsfinish | nära stranden

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna gemenskap av lyxlägenheter, belägna i ett utmärkt läge vid Las Colinas Golf & Country Club, söder om Costa Blanca, i Alicante.

Designen av de exklusiva lägenheterna i samhället har utformats speciellt för att njuta av Medelhavets livsstil och erbjuder högsta kvalitetsstandard.

Den moderna, raka arkitekturen smälter perfekt in i fasadens kullerstensväggar som ramar in rummens stora fönster.

Det inre av lägenheterna öppnar upp mot utsidan, vilket minskar eventuella visuella hinder till ett minimum för att garantera utsikt över havet eller medelhavsskogen och göra ett mer funktionellt hem.

De stora kaskadterrasserna i söderläge badar i värmen från Medelhavsljuset och är gemenskapens huvudpersoner.

Dess gemensamma utrymmen har trädgårdar och en stor gemensam pool.

Klicka här för alla våra fastigheter på Las Colinas Golf & Country resort

I hjärtat av Costa Blanca South finner vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången för detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integrering av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla av och hitta den avskildheten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. 

Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter av vackra medelhavslandskap, och du kommer att kunna göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska floran och de vidsträckta fälten av apelsin- och citronlundar. 

Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, en driving range av naturlig gräsmatta, en puttinggreen och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-bana har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 3
Badrum: 2
Toaletter: 1
Byggd: 114m2
Tomt: 350m2
Balkong: 55 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Pool
GYM
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Gemensam Takterrass
Utsikt över pool
Golf Utsikt
Gemensam Pool
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Underjordisk parkering
Integritet
Fullt utrustat kök
Kust
Köksutrustning
Nybyggd
Automatisk port
Larmsystem
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet