Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-NEY-04

499.000€
Pris per m2 3.043€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-NEY-04

Beskrivning

Upptäck denna Lyxiga Villa i Villamartin - Din Spanska Oas Väntar!

Pris per m2 3.043€/m2
Byggd 164m2
Tomt 600m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna praktfulla villa, som är belägen i det prestigefyllda och högt eftertraktade Villamartin. Denna pittoreska bostadsenklav är omgiven av frodiga golfbanor och charmiga restauranger som fångar essensen av det spanska livet. Med noggrann renovering i morisk stil sträcker sig denna fastighet över tre nivåer och präglas av en felfri underhåll.

När du kliver in möts du av en varm och inbjudande atmosfär med en öppen planlösning som smidigt förbinder köket med vardagsrummet. När du fortsätter längre in i bostaden finner du två generöst tilltagna sovrum, var och en försedd med en walk-in-closet, samt två välutrustade badrum.

På nedre våningen väntar en magnifik färdigställd källare. Denna yta börjar med en stilfullt utformad hall och omfattar två ytterligare sovrum och ett badrum. Vad som utmärker denna källare är dess direkta tillgång till garaget, vilket ger den perfekta platsen att parkera din bil och förvara trädgårdsredskap, verktyg och mycket mer.

På tredje våningen erbjuder en takterrass en härlig utsikt över Medelhavet och utgör en idealisk plats för avkoppling och att njuta av omgivningen.

Fastigheten är belägen på en rymlig hörntomt på cirka 650 kvm och är prydd med frodiga träd och buskar. Mittpunkten är en generöst stor privat pool som badar i solsken från morgon till kväll. Denna utomhusoas erbjuder gott om plats för solstolar och olika sittgrupper, vilket gör den perfekt för större familjer eller för att ordna trevliga grillkvällar med vänner och grannar. Detta är verkligen ett enastående tillfälle som måste upplevas på plats!

I området finns flera världsklassiga golfbanor, Villamartin Plaza som erbjuder ett överflöd av restauranger, barer och charmiga butiker. Dessutom finns det en engelsk skola, livsmedelsbutiker, apotek och det eftertraktade shoppingcentret La Zenia Boulevard, allt inom en bekväm 10-minuters bilresa.

Missa inte denna enastående möjlighet! Boka din visning nu och fördjupa dig i skönheten och lugnet i denna storslagna villa.

Egenskaper

Byggår: 2002
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 164m2
Tomt: 600m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 6 Km.
Avstånd till golfbana: 200 Meter

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet