Villa · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-150

1.680.000€
Pris per m2 2.116€/m2

Villa · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-150

Beskrivning

Unik fincafastighet i Altea i modern medelhavsstil

Pris per m2 2.116€/m2
Byggd 794m2
Tomt 22.988m2
Sovrum 4
Badrum 4
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

794 m2 boarea på 22.988 kvm skogsmark. Fem sovrum, fem badrum, med potential till ytterligare flera sovrum. Byggd år 2000.

Här kommer du att njuta av helt avskildhet, eftersom fastigheten är belägen på landet, högt i landskapet och som det sista huset på en smal gata. Mycket få bilar kommer att passera här.

Entréplan - totalt 400,43 m2 - erbjuder en imponerande hall, stort välutrustat kök och matsal. I slutet av köket finns ett grovkök och en dörr som leder till den stora grillterrassen. I anslutning till entréhallen, mitt emot köket, ligger ett ljust vardagsrum med öppen spis.

I slutet av hallen finns ett stort rum med inomhus saltvattenpool, jacuzzi, bastu och dusch. Flera takfönster släpper in det starka dagsljuset i denna Refug. Fortfarande på bottenvåningen finns det två sovrum med badrum ensuite och inbyggda garderober. Det största sovrummet har utgång till terrassen i söderläge.

Första våningen - 99,39 m2 - har en rymlig hall eller vardagsrum, som leder till två sovrum med inbyggda garderober och badrum ensuite.

Nedre plan - 215,84 m2 - har ett mycket stort utrymme längst ner i trappan. Flera förråd, en bodega, en toalett och ett stort bibliotek med utgång till en terrass.

På en liten platå nära huset ligger en handgjord trästuga. Består av ett vardagsrum, ett amerikanskt kök, ett badrum och sovmöjligheter på ett loft. Den mycket välskötta fastigheten är byggd med de bästa materialen. Allt trämaterial i konstruktionen är också av bästa kvalitet och handgjorda. Golvvärme, centralvärme, luftkonditionering, pooluppvärmning och bevattningssystem. Säkerhetsdörr.

Avstånd till: Alicante flygplats 66,8 km/ 49 min. Tre närmaste golfbanor är: 7,9 km / 18,1 km och 21,6 km bort. Stranden i Altea 2,6 km. Närmaste shopping och restaurang: 1,8 km.

Bara gångavstånd - 1,8 km - från pittoreska gamla stan i byn Altea. En av de absolut mest eftertraktade platserna på Costa Blanca-kusten!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 4
Badrum: 4
Toaletter: 2
Byggd: 794m2
Tomt: 22.988m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 4
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2,6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 7,9 Km.
Larmsystem
Solpaneler
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Jacuzzi
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
Solpaneler
BBQ
Balkong
Nära strand
Öppen spis
Elektriska fönsterluckor
Inomhuspool
Fullt utrustat kök
Integritet
Köksutrustning
Kust
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet