Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO47A

1.750.000€
Pris per m2 2.475€/m2

Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO47A

Beskrivning

Exceptionell tomt med projekt och licens i Nueva Andalucia

Pris per m2 2.475€/m2
Byggd 707m2
Tomt 1.279m2
Sovrum 6
Badrum 8
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt en extraordinär tomt perfekt placerad inom Alohas prestigefyllda gränser i Marbellas uppskattade Golf Valley, Nueva Andalusia. Denna exceptionella tomt ståtar med en golfposition i frontlinjen och erbjuder fantastisk utsikt över den berömda Aloha golfbanan och enkel tillgång till en mängd bekvämligheter.

Tillverkat med noggrann uppmärksamhet på detaljer, kommer detta projekt komplett med ett skräddarsytt projekt av den uppskattade arkitekturstudion, Ames arkitekter. Förbered dig på att bli förtrollad av de lyxiga funktionerna som väntar på denna anmärkningsvärda fastighet.

Stig ut och möts av en infinitypool och ett nedsänkt avkopplingsområde, perfekt för att underhålla gäster eller helt enkelt njuta av stunder av avkoppling och lugn. De vidsträckta terrasserna ger gott om utrymme för uteservering och slappa, med panoramautsikt över det omgivande området och golfbanan från alla vinklar. Stig upp till solariet, där en liten pool, solterrass och pentry väntar, vilket lyfter din utomhusupplevelse till nya höjder av lyx.

Inuti kan du uppleva den sömlösa blandningen av inomhus- och utomhusliv, med direkt tillgång till terrassen från hela bottenvåningen. Interiörerna är ett bevis på modern design, noggrant utvalda för denna fastighet. Den öppna planlösningen på bottenvåningen blandar utan ansträngning kök, matsal och vardagsrum och skapar ett harmoniskt utrymme för både avkoppling och underhållning.

Den övre våningen är tillägnad tre gästrum, vart och ett med privata badrum, tillsammans med ett berömt huvudsovrum. Mastersviten har en klädkammare, ett lyxigt badrum och direkt tillgång till terrassen, som erbjuder en fristad av komfort och stil.

Gå ner till den lägre nivån, där ytterligare två gästrum med eget badrum väntar, tillsammans med skräddarsydda bekvämligheter, inklusive ett hemmagym, underhållningsrum och SPA med hamam, vilket säkerställer att alla bekvämligheter och bekvämligheter tillgodoses. En privat carport ger den sista touchen av bekvämlighet till denna exceptionella fastighet.

Upplev toppen av lyxigt boende på Aloha, där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en oöverträffad oas av elegans och sofistikering. Kontakta oss idag för att göra denna anmärkningsvärda fastighet till ditt nya hem i Marbellas prestigefyllda Golfdal.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 8
Byggd: 707m2
Tomt: 1.279m2
Balkong: 391 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Fullt utrustat kök
Balkong
Larmsystem
Air Condition
Köksutrustning
Öppen spis
Förråd
Pool Bar
Integritet
Pool
Automatisk port
Kust
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Nybyggd
Golvvärme
Sydlig
Gas centralvärme
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Möblerat
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
BBQ
Golf Utsikt
Nära strand
Gated Community
Smart Home System
Modern
Underjordisk parkering
24 Hour Security

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet