Byggnad · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EME-701

800.000€
Pris per m2 1.600€/m2

Byggnad · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EME-701

Beskrivning

Byggnad med kommersiella ytor i centrala Torrevieja

Pris per m2 1.600€/m2
Byggd 500m2
Sovrum 10
Badrum 5
Toaletter 4
Pool No
Garage Ingen Parkering

4 fristående lägenheter - 1 kommersiellt utrymme med källare - takterrass - cafeteria/barlicens


Hansson & Hertzell presenterar denna magnifika byggnad i hjärtat av Torrevieja, perfekt som investering för ett vandrarhem/hotell. Byggnaden är fördelad i 4 höjder utan att räkna med bottenvåningen. På bottenvåningen kan vi hitta en 58 m² stor kommersiell yta, som även har en 67 m² källare som tidigare användes som bar/cafeteria.

På första våningen, som för närvarande är ansluten till bottenvåningen med en inre trappa, har den en byggd yta på 103 m², fördelat på 1 rum omvandlat till ett kontor, ett rymligt vardagsrum och ett komplett badrum.

På andra våningen hittar vi en lägenhet fördelad på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum, kök och två terrasser. Med en yta på 110 m² byggd.

På tredje våningen är fördelningen exakt densamma som på andra våningen, med en bebyggd yta på 110 m². På översta våningen hittar vi en takvåning med 1 sovrum med en 60 m² hörn terrass med tillgång till det 70 m² stora privat takterrass.

En magnifik möjlighet att investera i en växande stad, där det är ont om hotell.

Egenskaper

Byggår: 2004
Sovrum: 10
Badrum: 5
Toaletter: 4
Byggd: 500m2
Balkong: 60 m2
Pool : No
Garage: Ingen Parkering
Kök : 5
Orientering: öster
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 10 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Air Condition
Förråd
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Terrass
Privat Takterrass
Balkong
Admite mascotas
Wifi
orientation: Este
construction year: 2004

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet