Sälj din bostad med oss! Sälj din bostad med oss!

Sälj din bostad med oss!

Vi är här för att hjälpa!

View more
Hansson & Hertzell

När du säljer ditt hus i Spanien krävs lite tålamod, det är sällan så snabbt som hemma i England (Sverige, Frankrike, Nederländerna)

- En process kan ta flera månader och vi hjälper dig genom hela processen

01. Dokumentation:

Det första steget du måste ta är att samla in all dokumentation för ditt hus så att vi kan få en klar bild av kostnaderna och se om ytterligare dokument behövs för att kunna slutföra försäljningen.

02. Värdering:

Efter många års försäljning av fastigheter har vi en ganska bra idé om husets värde. Vi kommer tillsammans att göra en marknadsanalys och se vad liknande fastigheter i området har sålt för och komma med ett pris som är konkurrenskraftigt och samtidigt känns rätt för dig.

03. Kontrakt:

Innan vi kan börja säljprocessen upprättar vi ett avtal mellan oss som reglerar klausuler som reservationsavgifter, varaktighet, provisioner och de allmänna lagarna som tillskrivs att sälja ett hus i Spanien.

04. Styling:

Vi vet värdet av att presentera ett hus som bäst, därför erbjuder vi våra kunder hemtjänst innan vi släpper ut huset. Med hjälp av möbler och dekorationer kommer vi att förbättra din fastighet för att locka så många köpare som möjligt.

05. Fotografi / Video / 360°

För att visa upp dina hus på sitt bästa använder vi den senaste tekniken inom fotografering. Vi har stillbilder med en komplett virtual reality-turné och i vissa fall använder vi vår drone för att få det rätta bilden av ditt hus. Våra virtual reality-turer gör det verkligen enkelt för potentiella kunder att få en bra bild av din egendom innan de kommer till Spanien.

06. Online / Offline-marknadsföring

Med mycket erfarenhet och kunskap om digital marknadsföring, arbetar vi aktivt för att exponera vår portfölj av fastigheter på attraktiva plattformar som fastighetsportaler, sociala medier samt vår egen webbplats som följer de senaste trenderna inom innehållsmarknadsföring och användarupplevelse.

Offline - Under våra många år har vi skapat ett starkt nätverk av kollaboratörer som hjälper oss att föra din egendom till köpare runt om i Europa.

Om dig

Om fastigheten

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet