Om Hansson & Hertzell - Din mäklare i Spanien Om Hansson & Hertzell - Din mäklare i Spanien

Om Hansson & Hertzell - Din mäklare i Spanien

View more
Hansson & Hertzell

Hansson & Hertzell

Letar du efter en mäklare i Spanien?
Funderar du på att köpa bostad i Alicante eller Malaga?

Som ett av områdets ledande fastighetsbyråer erbjuder vi begagnade, nybyggda och kommersiella fastigheter längs Costa Blanca, Costa Calida & Costa del Sol, och vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar för större investeringar. Vi är ett skandinaviskt företag som värderar våra kunder genom att erbjuda öppenhet, kunskap och en mycket personlig service. Vårt breda nätverk garanterar också en smidig process från början till slut.

Vi har en stor portfölj av kvalitativa återförsäljnings fastigheter, och genom samarbete har vi tillgång till 80% av alla fastigheter på marknaden. Vi har också våra egna exklusiva egenskaper som du inte hittar någon annanstans. Därför behöver du inte gå till någon annan byrå när du är med oss.

Med våra nybyggda projekt ser vi till att våra kunder matchas med den bästa lösningen för ett lämpligt hem. Vi erbjuder våra kunder en grundlig marknadsanalys, skräddarsydda inspektionsresor till området och organiserar möten med banker, advokater och notarier för en stressfri och friktionsfri process.

När nycklarna överlämnas till notarie är det början på något nytt. Vi är här för att hjälpa till med allt från dekorationer, renoveringar, hyra ut eller ens bara få internet fixat. Vi är stolta över vår kundservice, som våra kunder kommer tillbaka till oss år efter år. Det är ofta en nervös upplevelse att köpa fastigheter utomlands, så vi försöker alltid se till att våra kunder känner sig trygga när äventyret börjar.

Om Hansson & Hertzell - Din mäklare i Spanien

Vi på Hansson & Hertzell

Oskar Peterson
Co-Founder | CEO
Erekle Mamisa
Manager Costa Blanca South
Annelie Peterson
Co-Founder | Manager Sweden & France
Jannina Manjang
Manager Norwegian Market
Brigitte Dickmanns
German Country Manager
Amber Wolvers
Digital Marketing
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet