Costa Blanca North

Norra Costa Blanca är ett pittoreskt landskap av berg och dalar som erbjuder utsikt över en hisnande kustlinje. 


Enligt Världshälsoorganisationen har det bedömts vara ett av de hälsosammaste platserna i världen att bo på. Costa Blanca North har ett Medelhavsklimat som generellt står i kontrast till det totala vädret i Spanien. Det finns lite nederbörd under hela året och solen ser sig och känns varje månad.
 
Detta område är också en fantastisk destination som erbjuder massor av förtrollande traditionella fiskestäder och naturområden, till skillnad från söder har det inte påverkats av massiv turism. Det är en unik region full av karaktär som erbjuder fantastiska landskap av orange och mandelträd och sandstränder tillsammans med imponerande klippor.
 
Charmiga platser som Benidorm, Finestrat, Calpe, Altea, Denia och många fler har en perfekt kombination av hav och berg som är idealiska för en trevlig semester. Detta område är också ett utmärkt läge för semester eftersom det erbjuder massor av fritid, sport och havsaktiviteter, en mängd samhällen och klubbar att delta, en mängd traditionella marknader och ett livligt nattliv.

Bostäder