Radhus · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-151

320.000€
Pris per m2 1.475€/m2

Radhus · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-151

Beskrivning

Välskött centralt radhus i La Nucia

Pris per m2 1.475€/m2
Byggd 217m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool No
Garage Privat

Inbäddat i det historiska norra området av La Nucia, integreras denna fastighet sömlöst i den gamla stadsdelen och erbjuder en blandning av charm och bekvämlighet. Beläget i närheten av huvudgatan prydd med affärer och stormarknader, samt en rad restauranger och kaféer, har invånarna enkel tillgång till vardagliga bekvämligheter och kulinariska läckerheter.

Bekvämt beläget bara 46 minuter (62 km) från Alicantes flygplats och bara femton minuters bilresa från de pittoreska stränderna i Altea, erbjuder detta boende den perfekta balansen mellan lugn och tillgänglighet. Golfentusiaster kommer att uppskatta närheten till tre kända golfbanor, var och en bara 14, 19 och 20 minuter bort, vilket ger oändliga möjligheter till fritid och rekreation.

Detta radhus byggdes 2003 och sträcker sig över 216 m2 över tre våningar, och erbjuder en rymlig planlösning som är idealisk för ett bekvämt boende. Med totalt fyra sovrum och två badrum, erbjuder det gott om boende för familjer eller de som söker en fridfull oas.

Nedre våningen har en hall med invändig utgång till dubbelgaraget, komplett med ett separat förråd - perfekt för den som behöver extra utrymme eller kanske en mysig bodega för vinentusiaster.

När de stiger upp till första våningen möts invånarna av ett välkomnande vardagsrum komplett med en öppen spiskassett och en charmig balkong, perfekt för att koppla av eller underhålla gäster. Det generöst tilltagna köket erbjuder tillgång till ett täckt terrass eller grovkök, vilket ger ett sömlöst boende inomhus och utomhus. Dessutom finns ett sovrum med eget badrum på denna våning, vilket erbjuder bekvämlighet och avskildhet.

Den tredje våningen har tre sovrum och en toalett, med två av sovrummen som ger tillgång till en härlig terrass med utsikt över det karismatiska "Leon Dormido"-berget och en glimt av havet. Denna terrass vetter mot söder och njuter av solljus hela dagen, vilket skapar en fridfull tillflyktsort utomhus.

I hela fastigheten utstrålar marmorgolv tidlös elegans, medan bekvämligheter som varm/kall luftkonditionering i varje rum, elektriska persianas, internetanslutning, en elektrisk garageport och en säkerhetshuvuddörr förbättrar komforten och säkerheten.

Denna fastighet presenteras i felfritt skick och erbjuder ett välvårdat och presentabelt boende, redo för nya invånare att flytta in och omfamna glädjen i det spanska livet. Upptäck symbolen för medelhavsboende i La Nucia, kurerad av vårt team på Hansson & Hertzell.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2003
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 217m2
Pool : No
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 8,8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 64 Km.
Avstånd till fritid: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Utsikt över berg
Fullt utrustat kök
Sydlig
Grönområden
Terrass
Balkong
Öppen spis
Integritet
Havsutsikt
Förråd
Garage
Bra område för uthyrning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet