Fastigheter i Javea


search

Fastigheter i Javea

Varför köpa i Javea

Om du funderar på att köpa en fastighet i Spanien bör Javea stå överst på din lista. Javea ligger på den vackra Costa Blanca och erbjuder en blandning av traditionell spansk charm och moderna bekvämligheter. Detta gör det till ett populärt resmål för både köpare, investerare och pensionärer. Här är en guide som hjälper dig att få ut det mesta av din fastighetssökning: varför köpa i Javea.

Varför köpa en fastighet i Javea?

Javea har mycket att erbjuda. Med sina vackra stränder, varierande landskap och utmärkt väder är Javea en idealisk plats för dem som söker en medelhavsstil. Oavsett om du letar efter ett fritidshus, ett pensionat eller en sund investering, är Javea ett bra ställe att köpa egendom.

  • Fantastiska stränder: Javea har en berömd kustlinje som är känd för sina stränder med blå flagg. Området är perfekt för friluftsentusiaster, med gott om möjligheter till vandring, cykling och vattensporter.
  • Javeas centrum har färgglada byggnader, mysiga kaféer och livliga marknader som gör det till en charmig och livlig plats. Området avgränsas av flera bekvämligheter, inklusive butiker, stormarknader och restauranger.
  • Javea är hem för flera vackra stränder, inklusive Playa del Arenal, Playa de la Grava och Granadella. Dessa stränder erbjuder kristallklart vatten, mjuk sand eller vita stenstränder och massor av möjligheter till vattensporter.
  • Medelhavsklimat: Javea har ett varmt medelhavsklimat, med milda vintrar och varma somrar. Området får över 300 soldagar per år, vilket gör det till ett populärt resmål för solsökande.
  • Enkel åtkomst: Javea ligger bara en kort bilresa från städerna Alicante och Valencia, som båda har internationella flygplatser. Det är också bra vägförbindelser, med enkel tillgång till resten av Spanien och Europa.

Fastighetstyper i Javea

Javea erbjuder ett urval av fastighetsalternativ som passar alla plånböcker och preferenser. Från moderna lägenheter till traditionella villor, det finns något för alla. Om du letar efter en alternativ med lågt underhåll kan en lägenhet i Arenal-området vara perfekt för dig. Om du letar efter mer utrymme och avskildhet kan en villa i Montgo- eller Tosalet-områdena passa bättre.


Villor

Lägenheter

Radhus

Tomter

Områden att överväga i Javea

När du söker efter en fastighet i Javea är det viktigt att ta hänsyn till de olika områdena i staden. Arenal-området är perfekt för dig som vill ha nära till stranden och bekvämligheter, medan Gamla stan är perfekt för dig som vill uppleva traditionell spansk kultur. Andra områden att överväga inkluderar Montgo, Tosalet och Portichol, som alla erbjuder sina egna unika fördelar.

Sammanfattningsvis är Javea en utmärkt plats att tänka på när du vill köpa en fastighet i Spanien. Med sitt fantastiska landskap, utmärkta klimat och utbud av fastighetsalternativ erbjuder Javea något för alla. Kontakta vårt expertteam idag för att starta din fastighetssökning i Javea.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet