Las Colinas Golf & Country Klubb


search

Las Colinas Golf & Country Klubb

Gömd i en dal hittar vi 330 hektar av en av Spaniens mest berömda golf orter: Las Colinas Golf & Country Club. Den här flera prisbelönta banan är känd för sin integrering av naturen och den fantastiska utsikten över havet. Med alla lyxiga bekvämligheter som tillhandahålls har Las Colinas blivit en favorit för andra bostad för många golfentusiaster. Låt oss förklara varför.

Var ligger Las Colinas Golf & Country Club?

Inland av Dehesa De Campoamor, söder om Alicante. Det är en del av Orihuela Costa-området. Klubben har utmärkta transportförbindelser, med en buss som går till närliggande städer, inklusive Torrevieja. Dessutom finns det transferservice och massor av taxibilar. Landsvägen N-332 förbinder den och skapar en smidig infrastruktur. De närmaste stränderna är den blåfärgade tilldelade Playa de la Glea och Cala De Campoamor. På grund av detta centrala läge kommer du inte att sakna något av de bekvämligheter som tillhandahålls. La Zenia Boulevard, det största köpcentret på Costa Blanca, ligger 15 minuter bort, precis som det närmaste internationella sjukhuset i Torrevieja.
Klicka här för att se den exakta platsen


Närmaste flygplats:

Murcia — San Javier (RMU) 53 kilometer
Alicante — Elche (ALC) 56 kilometer

Utmärkelser

Las Colinas Golf & Country Club är en flera prisbelönt golfbana som har vunnit sitt rykte genom åren. Den kommer med högt designade egenskaper, många anläggningar och med ett öga på hållbarheten i den naturliga miljön. Golfbanan placerades 63: e på topp 100 bästa golfbanor i Europa, enligt den brittiska tidningen Golf World. Utöver detta har orten vunnit många priser de senaste åren:
Spaniens bästa golf resort (2014)
Ledande villa ort i Spanien (2015-2017), (2019), (2020)
Europas ledande villa resort (2017), (2019), (2020)
Världens ledande Golf & Villa Resort (2018)
 

Golfbanan

Par 71 18-håls golfbana rör sig genom dalen och smälter in i det naturliga landskapet. Greenerna är breda och designade med många tees vid varje hål. Detta ger stor mångfald, vilket gör den lämplig för alla spelare på nivån, liksom för professionella tävlingar.
Banan har massor av tjänster, som en golfakademi, körning räckvidd, green och ett inflygningsområde. Akademin styrs av PGA Professionell Samuel Curtis och erbjuder coachning till golfare i alla åldrar och förmågor. Golf Academy erbjuder golf träning retreats med en instruktör. Beroende på varaktigheten för reträtten får du:


Kaffe och chatt vid ankomsten med din Professionell

3-9 timmars personlig instruktion
Arton golfhål tillsammans med din instruktör
Lektion och utvecklingsplan
Spåra man och videoanalys
Lektionssammanfattning med video- och spåra man-data
Förfriskningar varje dag
Användning av våra omfattande träningsanläggningar med pyramider av Callaway öva bollar
2-rätters lunch och drink med din instruktör
 

Vilka tjänster har Las Colinas Golf & Country Club?

Välbefinnande

Las Colinas Golf & Country Resort erbjuder många faciliteter utöver banan. Det finns Las Colinas Sporter & Hälsa Club, som ligger bredvid klubbhuset. Det har ett fullt utrustat gym, en 250 kvadratmeter pool och en hälsoavdelning där du kan få massage eller skönhetsbehandlingar. Fokus här är på emotionell avkoppling, såväl som fysiskt välbefinnande. Nära huvudentrén hittar vi racketklubben. Det erbjuder flera idrottsplaner, tre tennisbanor, två paddeltennisbanor, samt en plats för fotboll och basket. Nära klubbhuset finns också en liten butik som fungerar som det lokala snabbköpet.
 

De bästa restaurangerna

Det finns fina restauranger närvarande. Ta Il Paco Italien, som serverar helt baserat på traditionell italiensk mat. UNik Café, i klubbhuset, som är enkelt men baserat på ingredienser av bästa kvalitet, uppfinner klassiska rätter på nytt genom att lägga till en touch av balanserad kreativitet. Enso Sushi Bar ger dig elegansen och harmonin som kännetecknar det japanska köket, i händerna på erfarna kockar som uppmärksammar varje detalj i rätterna.

 

Strandklubb

Några minuter bort, vid La Glea-stranden i Campoamor, hittar du den avskilda platsen i Las Colinas Beach Club: en exklusiv gömställe med utsikt över havet. Med sin oändlighetsbassäng, solstolar och terrass är det den perfekta platsen att komma bort från allt.
Klicka här för att se Beach Club-menyn

Unika upplevelser

Om du letar efter mer äventyr har Las Colinas förhandlat fram specialrabatter för sina invånare. Till exempel: njut av en dagsbot på Medelhavet med Las Salinas Yacht erfarenhet ett företag specialiserat på lyxbåtut hyrning med charter skippar. Eller bli pilot för en dag med Aero Club Mar Menor. Utforska det marina livet under vattnet medan du dyker, eller gå högt upp i en luftballong. För kultursökarna finns det skräddarsydda stadsturer och till och med några vinturist program inklusive guidade turer och provsmakningar. 

Hur är miljön nära Las Colinas Golf & Country Club?

Las Colinas lägger stor vikt vid en miljövänlig livsstil. Deras kurs är utformad för att smälta in i naturen och bevara miljön. En skyddsplan, upprättad av Valencia Polytechnic University, styr buller och ljusföroreningar. Detta resulterar i 200.000 m2 vackert bevarad natur, komplett med inhemsk flora och fauna. Därtill drar den nytta av den lyckliga platsen på Costa Blanca. De närliggande saltsjöarna i Torrevieja, frånvaron av tung trafik och bergskedjor ger ett unikt mikroklimat. Luften här är av hälsosam kvalitet, vilket leder till många människor som lider av alla slags förhållanden till denna plats. Enligt WHO har detta område ett av de hälsosammaste klimaten i världen.
 

Fastigheterna på Las Colinas Golf & Country Club

Europas ledande villa resort erbjuder ett överflöd av fastighets- och tomtalternativ. Designad för att respektera miljön är det möjligt att bygga din villa här, komplett med alla kvalitetsstandarder. Dessutom finns det villor, lägenheter och takvåningar till salu. Var och en av dessa fastigheter är utrustad med lyxiga standarder och faciliteter. 

De fristående villorna finns i olika stilar med en privat pool, stora tomter, garage och enastående utsikt över golfen

Tomillo Signatur villa är en av de bästa villatomten på Las Colinas. Golfvilla i frontlinjen som erbjuder exceptionellt lyxigt boende, både inne och ute. Detta är en wow faktor villa i alla aspekter. 4 sovrum, 4 + 2 badrum, 2 pooler, spa, en stor tomt och terrasser. Det kommer fullt möblerat och med fantastisk utsikt. Röstades till 'Bästa bostadsfastigheter Spanien 2019'
Mimosa Community ligger precis i hjärtat av orten. Dessa lyxvillor har 3 eller 4 sovrum, med egna badrum och stora fönster. Det stora sovrummet terrass utsikt över banan och den privata poolen. Dess tonvikt ligger på friluftsliv, fullt av ljus och ljusstyrka.
Madroño Community är optimalt integrerat med omgivningen. Rummet har utsikt över golfbanan, har 3 eller 4 sovrum och har en privat pool och ett garage.
Jilguero Community med oändlighetsbassäng, privat parkering, högkvalitativa armaturer och inredning inklusive smarta hemsystem, elektriska rullgardiner, golvvärme, luftkonditionering och ljuspaket. En och två våningar alternativ tillgängliga.
Lavanda Community med 3 sovrum. Generösa tomtstorlekar med enastående design, konstruktion och finish till alla villor. Val av enkel- eller dubbelvåningsvilla, garage, takterrass och källare.


Lägenheter och takvåningar finns också i samhällen med bra bekvämligheter

Madrono Community består av åtta lägenheter och takvåningar med 3 sovrum, med trädgårdar och rymliga terrasser.
Hinojo Community består av 50 lägenheter med utsikt över skogen. De är rymliga, ljusa och harmoniska. Med 2 eller 3 sovrum, gemensam pool och privat garage.
Naranjo Community har 12 lyxlägenheter: 4 bottenvåningar och 8 takvåningar till salu.
Nispero Community består av 2 block om 12 enheter per block. 2 & 3 sovrum lyxlägenheter med trädgårdar, terrasser, takterrasser, gemensam pool samt säker källarparkering och förråd.
Limonero Community består av lägenheter på klubbens högsta punkt. De har terrasser i söderläge, en gemensam pool, utsikt över golfbanan och hela vägen upp till Mar Menors hav. Fullt utrustad med vitvaror, luftkonditionering med luftzon, underjordisk parkering och förråd.

För att bygga ditt hem kan du välja mellan tomterna i flera samhällen, var och en med sin specialitet

Välj en tomt, en villa stil och interiören. Det tar 12 - 16 månader att flytta in och hanteras helt från början till slut. Priserna börjar på 625.000 €!
Tomillo Community erbjuder ytterligare 3 tomter från 1064 till 1739m2 med oslagbar havsutsikt. Den ligger bredvid skogen och omges av golfbanan.
Mimosa Community erbjuder lyxiga fristående villor byggda på beställning. Minsta tomtstorlekar börjar från 692 m² till 2 451 m² med rymliga villor från 160 m² till 480 m² inklusive 3, 4 och 5 sovrum. Gångavstånd till golf & klubbhus och faciliteter.
Adelfa Community erbjuder moderna fristående villor, byggda över 2 nivåer med fantastisk utsikt över golfbanan och havet. Garage / källare, anlagd trädgård.


Fastighetsmarknaden i Las Colinas Golf & Country Club är högklassig och erbjuder allt man kan önska sig. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi hjälper dig gärna steg för steg för att säkerställa att du hittar det perfekta hemmet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet