Villa · Nybyggnad Denia · Ref. HH-URBI-MAS

2.960.000€
Pris per m2 5.838€/m2

Villa · Nybyggnad Denia · Ref. HH-URBI-MAS

Beskrivning

Exceptionell ny villa i Denia med stort garage

Pris per m2 5.838€/m2
Byggd 507m2
Tomt 2.860m2
Sovrum 5
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat

Välkommen till denna speciella villa för bilälskare, ett utsökt uttryck för modern stil som kännetecknas av dess storslagna underjordiska garage med kapacitet för sju fordon. Denna majestätiska bostad har 5 sovrum, 5 badrum och en toalett, och erbjuder en unik kombination av lyx och komfort.

Den noggranna designen av denna villa manifesteras i dess fantastiska utomhuspool, framhävd av en modern design med en central ö, vilket skapar en unik atmosfär av elegans och sofistikering. De stora fönstren som omger huset tillåter naturligt ljus att flöda över varje hörn, vilket framhäver rymligheten och ljusstyrkan i dess interiörer.

Den stora salen presenterar sig själv som det sociala epicentrum och ger en mysig och elegant plats för daglig njutning. Dessutom har villan en bastu och en uppvärmd inomhuspool, vilket ger möjligheter till avkoppling och välbefinnande året runt.

Nöjet av att leva utomhus förstärks av utomhusbaren vid poolen, en perfekt plats för att njuta av sociala stunder i en genomtänkt miljö. Denna villa omdefinierar bostadsupplevelsen genom att kombinera modern design, exceptionella bekvämligheter och ett utmärkt läge.

Klicka här för fler fastigheter i Denia

Denia är en förtjusande, kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess klimat med milda temperaturer och dess 20 km av sandstränder och klippiga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjens strandsemester. Beläget 110 kilometer från Alicantes flygplats, (cirka 1 timme och 20 minuter) och 95 km från staden Valencia.

Staden vetter mot nordost och ser ut över havet mot Balearerna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en marina som erbjuder 546 båtplatser och ett komplett utbud av tjänster. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten. I söder ligger en rad små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, som är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 5
Badrum: 6
Byggd: 507m2
Tomt: 2.860m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 7
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 99 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Pool Bar
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Öppen spis
Källare
Integritet
BBQ
Kust
Nära strand
Nybyggd
Larmsystem
Underjordisk parkering

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet