Villa · Nybyggnad Denia · Ref. HH-URBI-IPA

3.500.000€
Pris per m2 4.768€/m2

Villa · Nybyggnad Denia · Ref. HH-URBI-IPA

Beskrivning

Vacker ny villa i Denia nära stranden

Pris per m2 4.768€/m2
Byggd 734m2
Tomt 2.800m2
Sovrum 5
Badrum 7
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck denna fantastiska villa, en modern designbostad som sitter på imponerande stenväggar och erbjuder panoramautsikt över Las Rotas Beach och Medelhavet. Från detta privilegierade läge blir villan en fristad av lyx och lugn, och kombinerar arkitektonisk elegans med lugnet i kustmiljön.

Villan är fördelad på 4 våningar och uppvisar arkitektur som kombinerar modern elegans med naturliga element. Dess 5 sovrum, alla med ett eget badrum, ger rymlighet och avskildhet till invånarna. Närvaron av stora fönster och en hiss ger en touch av sofistikering och underlättar åtkomsten till husets olika delar.

Njut av stunder av avkoppling och välbefinnande i faciliteterna för personlig vård, såsom infinitypool, gym, vinkällare och nordiska och turkiska bastur. Fördjupa dig i lugnet i medelhavsträdgården som omger fastigheten, eller njut av unika kulinariska stunder med gasolgrillen.

Denna villa är ett unikt boende, där blandningen av avantgardistisk design och exceptionella bekvämligheter är i harmoni med kustmiljön. Upplev lyx i varje hörn av denna villa som omdefinierar livet vid havet, och erbjuder en exklusiv fristad på Dénias karga kuster.

Klicka här för fler fastigheter i Denia

Denia är en förtjusande, kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess klimat med milda temperaturer och dess 20 km av sandstränder och klippiga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjens strandsemester. Beläget 110 kilometer från Alicantes flygplats, (cirka 1 timme och 20 minuter) och 95 km från staden Valencia.

Staden vetter mot nordost och ser ut över havet mot Balearerna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en marina som erbjuder 546 båtplatser och ett komplett utbud av tjänster. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten. I söder ligger en rad små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, som är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 5
Badrum: 7
Byggd: 734m2
Tomt: 2.800m2
Balkong: 370 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Larmsystem
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Modern
Hiss
Balkong
Bra område för uthyrning
Öppen spis
Utsikt över berg
Integritet
Källare
Kust
BBQ
Nybyggd
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet