Finestrat Finestrat

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här Finestrat

View more
Hansson & Hertzell

Videor

Beskrivning

Finestrat har allt!

Välkommen till Finestrat, en charmig stad som ligger på Spaniens östra kust i provinsen Alicante. Finestrat erbjuder en unik blandning av naturlig skönhet, moderna bekvämligheter och exceptionell livskvalitet. Detta gör det till en idealisk plats för potentiella köpare i Spanien, pensionärer och investerare. Med direkt tillgång till inte bara stranden utan även bergen; Finestrat har allt.


Hansson-Hertzell-Cala-de-Finestrat

Cala de Finestrat

Nybyggda fastigheter

En av Finestrats främsta attraktioner är den höga potentialen för nybyggda fastigheter. Staden har upplevt en betydande tillväxt de senaste åren. Det ger investerare möjlighet att investera i moderna, eleganta fastigheter byggda enligt högsta standard. Från lyxiga villor till rymliga lägenheter, Finestrat har allt.

Hansson-och-Hertzell-Nyvillor

Nybyggda fastigheter till salu i Finestrat

Golf i Finestrat

Golfentusiaster kommer att vara förtjusta över golfbanorna i världsklass i Finestrat. Villaitana Golf Course, designad av den legendariske golfaren Jack Nicklaus, är bara en av de exceptionella banorna i området. Omgiven av fantastiska naturlandskap, inklusive det majestätiska berget Puig Campana, erbjuder Finestrats golfbanor den perfekta miljön för både nybörjare och erfarna golfare.

Hansson-Hertzell-Villaitana-Golfbana

Villaitana golfbana

Läge och bekvämligheter

Finestrat har utmärkt infrastruktur, med enkel tillgång till både Alicante och Valencia. Områdets närhet till dessa städer gör det till en idealisk plats för dem som söker balansen mellan en lugn livsstil och moderna bekvämligheter.


Strand och vik

Staden är också hem för den pittoreska Cala de Finestrat. Denna vik är en fantastisk sandstrand som erbjuder den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Stranden är omgiven av en rad barer, kaféer och restauranger, vilket gör den till en idealisk plats för både boende och besökare att njuta av.

Puig Campana

På tal om naturlig skönhet dominerar berget Puig Campana Finestrats silhuett och erbjuder fantastisk utsikt från många platser i staden. Berget är ett populärt resmål för vandrare och äventyrare, med olika stigar och rutter.

Hansson-Hertzell-Puig-Campana

Puig Campana Berget och utsikten från toppen

Utsikt över silhuetten

Slutligen är utsikten över Benidorms Horisont utan tvekan en av de mest imponerande sevärdheterna i området. Från Finestrat kan du njuta av panoramautsikt över Benidorms fantastiska stadsbild, en av de mest livliga och spännande städerna i regionen. 

Hansson-Hertzell-benidorm

Utsikt över havet över Benidorms silhuett

Slutsats

Sammanfattningsvis erbjuder Finestrat en unik blandning av moderna bekvämligheter, naturlig skönhet och exceptionell livskvalitet. Det är en idealisk plats för potentiella köpare i Spanien, pensionärer och investerare. Finestrat har allt med förstklassiga fastigheter, golfbanor i världsklass, utmärkt infrastruktur, stranden, bergen och Benidorms skyline.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson-Hertzell-Logo

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet