Villa · Nybyggnad Calpe · Ref. SPC-93987

1.825.000€
Pris per m2 6.685€/m2

Villa · Nybyggnad Calpe · Ref. SPC-93987

Beskrivning

Pris per m2 6.685€/m2
Byggd 273m2
Tomt 823m2
Sovrum 3
Badrum 5
Pool Ja

LYXIG VILLA MED HAVSUTSIKT I KUSTBY Lyxig villa på 3 våningar med fantastisk panoramautsikt över havet i Calpe. På bottenvåningen finns vardagsrum och matsal, kök med tvättstuga, två sovrum med egna badrum, gästtoalett och terrass. På första våningen finns ett sovrum, ett badrum och en öppen terrass. I källaren finns en stor grill, en täckt terrass och ett badrum. Det finns också en privat pool och en lättskött trädgård. Huset ligger i ett mycket lugnt område i byn Calpe och har en fantastisk havsutsikt. Mycket välkommunicerat, bara 5 minuter från motorvägen AP-7 och Calpes centrum, 20 minuter från Benidorm och 45 minuter från Alicantes flygplats. En av fördelarna med denna plats är det stora utbudet av fritidsaktiviteter, till exempel Ifach Golf Course, Real Club Náutico de Calpe, stränderna som ligger bara 10 minuter bort och ett brett utbud av fritidsaktiviteter och restauranger.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 5
Byggd: 273m2
Tomt: 823m2
Pool : Ja
Kök : 0
Beach: 2000 Meters
BBQ
Terrace: 130 Msq.
Useable Build Space: 232 Msq.
Privat pool
Gated
Near Trees
Near Schools
Location: Coastal, Urbanisation
Near Golf / Golf Resort Property
Views: Sea
Double Bedrooms: 3

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet