Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-B9375

299.900€
Pris per m2 2.563€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-B9375

Beskrivning

Lyxig lägenhet vid stranden i Torrevieja

Pris per m2 2.563€/m2
Byggd 117m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Fastighetsöversikt:

Inbäddat i hjärtat av Torreviejas eftertraktade Playa del Cura-område, erbjuder denna fantastiska 117 m² stora lägenhet en livsstil av oöverträffad elegans vid havet. Denna strandbyggnad ligger bara 20 meter från strandens gyllene sand och ger direkt tillgång till havet, vilket gör den till en fristad för strandentusiaster.

Interiöregenskaper:
Denna smakfullt renoverade fastighet har en rymlig och ljus design. Inuti hittar du två generösa dubbelrum, alla översvämmade med naturligt ljus, tillsammans med ett bekvämt enkelrum. Lägenheten har ett modernt badrum och en extra bekväm toalett. De inre utrymmena visar upp vitlackerade snickerier, kompletterade med eleganta golv i stengods i porslin. Det utrustade köket är perfekt för kulinariska entusiaster.

Exteriöra bekvämligheter:
Med en eftertraktad orientering i söderläge kan du sola dig i den varma spanska solen på balkongen eller terrassen, båda med hisnande havsutsikt. Lägenheten har PVC/climalit exteriör snickeri, vilket säkerställer energieffektivitet och lugn. Dessutom finns det en gemensam pool för din fritid och en charmig pergola (markis) för de lata eftermiddagarna.

Ytterligare egenskaper:
- Bekvämlighet: Denna lägenhet erbjuder alla bekvämligheter du behöver, inklusive luftkonditionering, inbyggda garderober, en hiss för enkel åtkomst och ett praktiskt skafferi.
- Gemenskapsbar: Invånarna har tillgång till en gemensam bar i poolområdet, vilket främjar en känsla av gemenskap.
- Förvaring: Ett delat förråd garanterar gott om plats för dina tillhörigheter.
- Stadens bekvämligheter: Denna lägenhet är omgiven av alla viktiga tjänster, inklusive köpcentra, vårdcentraler, skolor och mer, i hjärtat av händelserna.
- Transport: Bara ett stenkast från busshållplatser går det enkelt att pendla.
- Säkerhet: Njut av sinnesfrid med 24-timmars övervakning tillhandahållen av en dedikerad dörrvakt.
- Familjevänligt: Lekområden och frodig grönska gör detta lägenhetskomplex perfekt för familjer.

Sammanfattningsvis:
Detta är inte bara en fastighet; det är en livsstil. Föreställ dig att vakna upp till vågornas brus, dricka ditt morgonkaffe på balkongen med panoramautsikt över havet och ha stranden som din bakgård. Med ett utmärkt läge, moderna bekvämligheter och en känsla av gemenskap, erbjuder denna lägenhet i Torrevieja verkligen den ultimata kustnära boendeupplevelsen. Missa inte denna möjlighet att göra den till din egen. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Egenskaper

Byggår: 1964
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 117m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 10 Meter
Modern
Vattenfront
Havsutsikt
Integritet
Air Condition
Kust
Utsikt över pool
Fiberoptik
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Pool Bar
Sydlig
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet