Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INHO-ZAG-OL

20.000.000€
Pris per m2 14.493€/m2

Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-INHO-ZAG-OL

Beskrivning

Ny lyxvilla med panoramautsikt över havet i Benahavis

Pris per m2 14.493€/m2
Byggd 1.380m2
Tomt 6.734m2
Sovrum 8
Badrum 9
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt en speciell möjlighet: Denna villa är en utsökt och lyxig fastighet byggd i en unik miljö som balanserar form, textur och utrymme för att skapa det bästa hemmet. Den designades enligt de högsta marknadsstandarderna och den mest avantgardistiska tekniken för att alltid känna till hemmets tillstånd och erbjuda maximal komfort.

Denna spektakulära söderläge villa är speciellt designad för att erbjuda hisnande panoramautsikt över de pittoreska omgivningarna, Medelhavet till Afrika och Gibraltar. Dess höga läge över nivån för resten av villorna gynnar dessa vyer och ger den mest absoluta integriteten i Zagaleta.

Villan består av 3 våningar strategiskt fördelade, för att njuta av utsikten och naturen som omger den från alla utrymmen den erbjuder. Huvudentrén har mycket karaktär, eftersom du kommer in i interiören kan du uppskatta den imponerande utsikten genom de stora fönstren och högt i tak.

Bottenvåningen har flera mötesplatser, inklusive ett fantastiskt vardagsrum, TV-rum och stor matsal, perfekt för att samlas med familj eller vänner. Dess imponerande designkök på 62 m2 har en stor specialtillverkad ö, en vardagsrumsdel och stora fönster som ger rymd och ljus. Den är kopplad till det smutsiga köket, skafferiet och personalentrén, för att garantera den mest absoluta servicen. Denna våning har också två sovrum med eget badrum och ett utrymme designat för ett kontor, där det är enkelt och privat att göra affärer.

Hela denna våning har tillgång till trädgården och grillplatsen, och dess panoramaglasdörrar leder till otroliga täckta och soliga uteplatser. Villan har rymliga terrasser med den vackraste panoramautsikten över havet, bergen och naturreservatet.


Klicka här för alla våra fastigheter i Benahavis
Klicka här för alla fastigheter från denna lyxutvecklare

Benahávis, en bergsby 7 km från kusten, ligger mellan Marbella, Estepona och Ronda. Känd för sina restauranger - de kallar det matsalen på Costa del Sol - det är framför allt en pittoresk plats, där man kan hitta otrolig berg- och havsutsikt. Med 12 av Costa del Sols 70 golfbanor, och det kommer att gå upp till 15 under de kommande åren, är det också hotspot för golfälskare. Dessutom har Benahávis massor av orörd natur där du kan promenera eller cykla och utforska faunan och floran och njuta av den fantastiska utsikten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 8
Badrum: 9
Byggd: 1.380m2
Tomt: 6.734m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 8
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 69 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
BBQ
Jacuzzi
Smart Home System
Golf Utsikt
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Gated Community
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Modern
Air Condition
Köksutrustning
24 Hour Security
Förråd
Pool Bar
Solpaneler
Pool
Automatisk port
Balkong
Öppen Planlösning
Solpaneler
Bibliotek
Golvvärme
Dubbelglas
Bio
Garage
Sydlig
Öppen spis
Tvättrum
Fitness Club
Inomhuspool
Utsikt över pool
GYM
Integritet
Bra område för uthyrning
Grönområden
Kust
Utsikt över berg
Terrass
Nybyggd
Källare
Trädgård
Övervaknings kameror
Privat Takterrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet