Villa · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-138

545.000€
Pris per m2 1.817€/m2

Villa · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-138

Beskrivning

Rymlig fastighet i La Nucia med stor potential och havsutsikt.

Pris per m2 1.817€/m2
Byggd 300m2
Tomt 1.008m2
Sovrum 5
Badrum 2
Pool No
Garage Privat

Rymlig fastighet med fantastisk havsutsikt och oändlig potential

Upptäck denna dolda pärla inbäddad i en lugn urbanisering i La Nucia, som erbjuder stor potential och panoramautsikt över havet. Byggd 1997 av ägaren själv, erbjuder denna fastighet en underbar möjlighet för bekvämt boende och oändliga möjligheter.

Gå in i detta rymliga hus med tre generösa sovrum, alla utrustade med inbyggda garderober. Med två badrum, inklusive ett ensuite till sovrum, och ytterligare tre rum på bottenvåningen, finns det stor potential att skapa ytterligare två sovrum för att passa dina behov.

Njut av sammankomster i matsalen och koppla av i vardagsrummet med öppen spis, perfekt för mysiga kvällar. Gå ut på den täckta terrassen i söderläge från TV-loungen, som erbjuder en pittoresk utsikt över havet.

Parkera dina fordon med lätthet med de två automatiska garageportarna som leder till ett rymligt garagerum, även lämpligt för motorcyklar och förvaring. Gå upp för trappan för att upptäcka ett stort gym rum, perfekt för fitnessentusiaster eller som hemmakontor eller extra sovrum. Alternativt kan du förvandla hela garaget till en separat lägenhet för ökad flexibilitet.

Den lättskötta trädgården har ett automatiskt bevattningssystem för medelhavsväxter, med gott om utrymme för att lägga till en pool, så att du kan skapa din egen utomhusoas.

Njut av bekvämligheten med att bo bara 40 minuter från Alicantes flygplats, 9 minuter från närmaste golfbana och 15 minuter från stranden och gamla stan i Benidorm. Med stormarknader, affärer, restauranger och Elians brittiska skola i La Nucia inom bekvämt räckhåll, finns allt du behöver nära till hands.

Den här fastigheten drar nytta av tvåglasfönster, isolering i ytterväggarna och tre luftkonditioneringsenheter och erbjuder komfort och bekvämlighet. Med satellit-tv, fiberinternet och hängrännor på taket där det behövs har varje detalj övervägts noggrant. Missa inte möjligheten att göra denna välskötta fastighet till din egen!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 1997
Sovrum: 5
Badrum: 2
Byggd: 300m2
Tomt: 1.008m2
Pool : No
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 59 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
GYM
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Balkong
Air Condition
Integritet
Förråd
Kust
Garage
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet