Villa · Nybyggnad Moraira · Ref. HH-JC-RS-MA

4.500.000€
Pris per m2 1.988€/m2

Villa · Nybyggnad Moraira · Ref. HH-JC-RS-MA

Beskrivning

Modern lyxvilla i Moraira med havsutsikt

Pris per m2 1.988€/m2
Byggd 2.264m2
Tomt 2.896m2
Sovrum 6
Badrum 6
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Lyxvilla i medelhavsstil i Ibiza i området l'Andragó vid Morairas kust. Läget ger utsikt över Medelhavet.

Detta lyxiga hem består av tre våningar med 6 sovrum, 6 badrum, 2 toaletter och en infinitypool med trädgård och privat parkering.

Halvkällarvåning: Det finns en hall med ett spelrum, en toalett, ett garage för upp till 6 bilar och två lokaler att använda som skafferi eller förråd. Dessutom finns ett litet vardagsrum, två sovrum med integrerade badrum och inbyggda garderober. På denna våning finns även ett gym på cirka 100 m2, samt ett förråd på 76,81 m2.

Bottenvåning: Vi går in genom en stor hall till bottenvåningen, och genom en distributör. Vi kommer fram till ett stort sovrum med eget badrum med omklädningsrum och invändigt badrum med dusch och badkar. På denna våning finns även ett kök med en stor central ö och skafferi samt tvättstuga. Efter husets väg hittar vi ett stort vardagsrum och matsal.

Första våningen: Denna våning går in genom en fördelare, som ger åtkomst från sin sida till höger uppför trappan till ett omklädningsrum, vardagsrum och ytterligare två sovrum med eget badrum. Slutligen hittar vi ytterligare två sovrum med inbyggda garderober och invändiga badrum. När vi går uppför trappan till vänster hittar vi huvudsovrum, med ett stort omklädningsrum med central ö, och badrum integrerat i rummet.

Läge: 1,2 km från l’Andragó-viken, 1,9 km från stranden Platgetes och 2,2 km från stranden Ampolla och 3 km från staden Moraira och det kommersiella området.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i detta område

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 6
Badrum: 6
Toaletter: 2
Byggd: 2.264m2
Tomt: 2.896m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,4 Meter
Avstånd till flygplatsen: 89 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 900 Meter
Smart Home System
Integritet
Elektriska fönsterluckor
Kust
Larmsystem
Underjordisk parkering
Nybyggd
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Källare
Eco-Home
Nära strand
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet