Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-SOLOS-CS-JOR

185.000€
Pris per m2 1.542€/m2

Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-SOLOS-CS-JOR

Beskrivning

Modernt renoverat radhus i Playa Flamenca

Pris per m2 1.542€/m2
Byggd 120m2
Tomt 25m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Orihuela Costa.

Skäm bort dig åt symbolen av lyxigt boende med detta utsökta trevånings radhus inbäddat i det prestigefyllda Orihuela Costa.

Kliv in i ett rike av överflöd och sofistikering, där varje detalj utstrålar exklusivitet och elegans. Detta oklanderligt designade boende erbjuder en oas av komfort och stil, och tillgodoser dem med kräsna smaker.

Med tre generöst tilltagna sovrum, två badrum och en bekväm gästtoalett, är detta hem genomtänkt utformat för att tillgodose modern livsstil. Underhåll gästerna utan ansträngning på den charmiga terrassen på framsidan komplett med en grill, varva ner på den rymliga terrassen på baksidan eller njut av solen på terrassen på översta våningen, samtidigt som du njuter av lugnet i din egen privata oas. Gott om parkeringsplatser och enkel åtkomst förbättrar ytterligare bekvämligheten med denna anmärkningsvärda bostad.

Beläget i den uppskattade urbaniseringen Villas Marinas Flamenca, har invånarna tillgång till en gemensam pool, vilket förstärker tjusningen i denna exklusiva enklav.

Bekvämt beläget bara en kort 6-minuters bilresa från orörda stränder och omgivet av en uppsjö av stormarknader och nöjesalternativ, inklusive det berömda köpcentret Zenia Boulevard, garanterar detta boende en livsstil av oöverträffad bekvämlighet och fritid.

Idealisk för familjer, är fastigheten omgiven av viktiga bekvämligheter som offentliga skolor, gymnasier, förskolor och fritidsanläggningar, allt i närheten, vilket möjliggör en sömlös blandning av komfort och bekvämlighet för varje medlem i familjen.

Denna bostad drar nytta av utmärkta vägförbindelser, inklusive tillgång till medelhavsvägen AP7, och ligger mindre än en timmes bilresa från Alicantes internationella flygplats, och erbjuder enkel anslutning till den större regionen, vilket säkerställer enkel resa för både fritids- och affärssysselsättningar.

Ge dig ut på en resa av lyxigt boende och lyft din livsstil till nya höjder. Kontakta oss idag för att ordna en privat visning av denna exceptionella fastighet och uppleva symbolen för förfinat boende i första hand.

REF: HH-EB-SOLOS-CS-JOR

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 120m2
Tomt: 25m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Orientering: Nordväst
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Privat Takterrass
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet