Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-KP-KP4181

269.000€
Pris per m2 3.165€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-KP-KP4181

Beskrivning

Pris per m2 3.165€/m2
Byggd 85m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Inbäddat i den uppskattade urbaniseringen KOMA II i Aguas Nuevas, solar denna expansiva, moderna bostad i rikligt med dagsljus och ståtar med en mängd lyxiga bekvämligheter.

KOMA II är känt för sina fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive ett rymligt poolområde med en föryngrande jacuzzi, vidsträckta parker och en paddel-/tennisbana för aktiva fritidssysselsättningar. Denna plats ligger cirka 1 km från Medelhavets azurblå vatten och erbjuder närhet till en mängd bekvämligheter som restauranger, stormarknader, apotek och den livliga Torreblanca Marina, samt shoppingparadisen Habaneras och Carrefour.

För strandentusiaster ligger de orörda stränderna av La Mata och Los Locos bara en kort bilresa bort, medan bekväma kollektivtrafikalternativ, inklusive en närliggande busshållplats, ger enkel tillgång till Torreviejas livliga centrum eller den idylliska La Mata-stranden.

Spänningssökare kommer att njuta av närheten till vattenparken "Aquapolis", ett populärt sommarresmål, medan golfälskare kan njuta av sin passion på ett urval av banor i världsklass inom en kort bilresa, inklusive Villamartín, Las Ramblas och uppskattade Los Colinas Golf Club och Country Club, nyligen hyllad som Spaniens främsta golfdestination.

Själva bostaden omfattar två sovrum och två badrum, med ett sovrum och ett badrum bekvämt beläget på bottenvåningen. Ett inbjudande vardagsrum integreras sömlöst med ett kök i öppen planlösning, kompletterat med en praktisk tvättstuga/förråd. För dem som önskar ytterligare boende, lämpar sig layouten lätt för att skapa ett tredje sovrum.

En inglasad terrass på bottenvåningen förstärker tjusningen med uteliv och leder till en soldränkt trädgård på 74 kvadratmeter, medan en generös terrass på andra våningen erbjuder en idealisk miljö för avkoppling och underhållning utomhus. Privat parkering i en säker inhägnad säkerställer sinnesfrid, medan genomtänkta förbättringar som en omfattande svit av möbler och apparater, ett vattenreningssystem i köket, värmekablar i viktiga vardagsrum och luftkonditionering ökar komforten och bekvämligheten med detta exceptionell egendom.

Fördjupa dig i symbolen för ett modernt boende, där soldränkta dagar blandas sömlöst med lyxiga bekvämligheter och oöverträffade fritidsmöjligheter.

Egenskaper

Byggår: 2015
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 85m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydöst
Gemensam Pool
Kust
Bra område för uthyrning
Fiberoptik
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Gated Community
Modern
Air Condition
Balkong
Möblerat
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet