Lyxvilla i Sierra Cortina Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-PAT-FINVILLA-203 127m2 467m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 127m2
Tomt: 467m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 127 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 0
Privat Takterrass
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nybyggd - privat pool - trädgård - terrasser - havsutsikt - parkering - takterrass - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa fem individuella designvillor med 3 och 4 sovrum. Dessa villor ligger i den lugna Finestrat, nära naturen och stranden. De 5 villorna är byggda på tomter på mellan 455 kvm och 615 kvm och har vardera en privat pool. Villorna är byggda i en modern öppen planlösning med massor av fönster för att släppa in ljuset. Landmärke layout för alla villor; ett stort modernt öppet kök / matplats och vardagsrum, med tillgång till 2 olika terrasser och en 27 kvm privat pool. Även i vardagsrummet är den eleganta trappan som leder upp till första våningen. Ligger på bottenvåningen finns två av sovrummen och ett av badrummen. Detta imponerande sovrum har ett eget badrum och ett omklädningsrum på 7 kvm. Alla villor har också 2 terrasser på denna våning samt tillgång via en extern trappa till en takterrass med fin utsikt. En vackert designad villa med gott om plats att bo inomhus och utomhus.


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 475.752 GBP
  • Ryska rubeln: 50.406.545 RUB
  • Schweiziska franc: 604.449 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.278.577 CNY
  • Dollar: 652.651 USD
  • Svenska kronor: 5.584.703 SEK
  • Den norska kronan: 5.552.037 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder