Lägenheter på Vistabella Golf Resort Spanien · Costa Blanca Syd · Los Montesinos · Vistabella

HH-VISTAB-CAPVII-20 81m2 2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 81m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 20 m2
Takterrass: 55 m2
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 33 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 400 Meter
Våning : Ground floor
Trädgård
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - Vistabella Golf - nära La Finca Golf - gemensam pool - parkeringsplats - takterrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga lägenheter och takvåningar med 2/3 sovrum med 2 badrum. Lägenheterna har en öppen planlösning och är inredda med högkvalitativa material. Takvåningarna har en bostadsyta på 81,6 m2. De har alla en privat takterrass på 58,6m2 och terrasser i storlek från 16,6-43 m2. Alla enheter har utsikt över det trevliga gemensamma området med massor av växter, träd och gräs, som omger den stora poolen. Varje lägenhet och takvåning har sin privata parkeringsplats. De flesta av bottenvåningen har privat parkering på tomten. Lägenheterna har inbyggda garderober i sovrummen, panna för varmvatten och köksskåp och bänkskiva. Förinstallation för luftkonditionering och belysning ingår också. Ingången till en av de trevligaste 18-håls golfbanorna ligger bara cirka 400 meter bort. Det finns också en säker entré till orten. Bara några minuters promenad från lägenheterna finns det ett snabbköp och flera restauranger och barer.

Lägenhet med trädgård: 148.900 €        Alternativ med 3 sovrum: 189.900 €


På golfbanan Vistabella Golf (nära Torrevieja - Costa Blanca - Alicante) kan du njuta av året med utmärkt medelhavsklimat. Soliga dagar och milda temperaturer, perfekt för att spela golf. Banans utformning och utmärkta vägledning gör det möjligt att lära sig spela golf, träna, delta i turneringar och avsluta med ett mellanmål i vår klubb. Integrationen av naturen och den ansvarsfulla användningen av dess resurser gör Vistabella till mer än bara en golfbana med ett unikt landskap med mer än 40 hektar fulla av inhemska trädarter och medelhavsbuskar, nära Torrevieja, Alicante. Bland dem finns tre majestätiska tallar, som kan ses från praktiskt taget var som helst på banan. Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare Golf och världscup, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup-representant för Spanien vid flera tillfällen, har lyckats utforma en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av lika mått.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 132.251 GBP
  • Ryska rubeln: 13.011.701 RUB
  • Schweiziska franc: 167.726 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.168.324 CNY
  • Dollar: 182.585 USD
  • Svenska kronor: 1.571.275 SEK
  • Den norska kronan: 1.522.950 NOK

Hansson & Hertzell Realty