Lyxiga golfvillor i Vistabella Spanien · Costa Blanca Syd · Los Montesinos · Vistabella

HH-VISTAB-MAUII-21 101m2 264m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 101m2
Tomt: 264m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 28 m2
Takterrass: 41 m2
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 33 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 400 Meter
Våning : 0
Förråd
Öppen Planlösning
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig golffastighet - valfri pool - takterrass - parkeringsplats - terrass - bra läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa fristående villor i modern stil som byggs i en mycket fin och ren urbanisering, bara några hundra meter från en av de trevligaste golfbanorna i området. De har ett öppet kök och vardagsrum / matplats och har 3 sovrum / 2 badrum. Det finns också en tvättstuga och ett område för bilen inuti din tomt. Alla tomter är tillräckligt rymliga för att ha plats för en valfri privat pool. Ditt hem på Costa Blanca söder intill golfbanan och ett brett utbud av tjänster. Njut av det underbara vädret i Vistabella, nära de bästa stränderna på Costa Blanca South. Nära kustens viktigaste stadscentrum: San Miguel de Salinas, Torrevieja, Montesinos, Orihuela - Costa. Ingången till en av de trevligaste 18-håls golfbanorna ligger bara cirka 400 meter bort. Det finns också en säker entré till orten. Bara några minuters promenad från villorna finns ett snabbköp och flera restauranger och barer.


På golfbanan Vistabella Golf (nära Torrevieja - Costa Blanca - Alicante) kan du njuta av året med utmärkt medelhavsklimat. Soliga dagar och milda temperaturer, perfekt för att spela golf. Banans utformning och utmärkta vägledning gör det möjligt att lära sig spela golf, träna, delta i turneringar och avsluta med ett mellanmål i vår klubb. Integrationen av naturen och den ansvarsfulla användningen av dess resurser gör Vistabella till mer än bara en golfbana med ett unikt landskap med mer än 40 hektar fulla av inhemska trädarter och medelhavsbuskar, nära Torrevieja, Alicante. Bland dem finns tre majestätiska tallar, som kan ses från praktiskt taget var som helst på banan. Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare Golf och världscup, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup-representant för Spanien vid flera tillfällen, har lyckats utforma en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av lika mått.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 234.934 GBP
  • Ryska rubeln: 23.458.055 RUB
  • Schweiziska franc: 293.447 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.004.084 CNY
  • Dollar: 313.656 USD
  • Svenska kronor: 2.852.321 SEK
  • Den norska kronan: 2.806.277 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder