Exklusiv 3:a i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Dona Pepa

HH-EM-ATEKA-LOSOLIVOS 89m2 2 2 gemenskap Frivillig
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 89m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydväst
Balkong: 85 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - gemensam pool - terrass - takterrass - utmärkt läge - privat parkering - trädgårdar - lyxig nybyggnad


Ett av våra mest populära bostadsområden som ligger i urbaniseringen av Doña Pepa på grund av dess spektakulära arkitektoniska design. Vi ville förnya och bevara medelhavsstil i vår region genom att ge den en touch av modernitet. Denna bostad består av lägenheter i två höjder: bottenvåning med privat trädgård och övre våning med privat solarium. Denna modelllägenhet har 2 sovrum och 2 badrum. På grund av sin arkitektur ger det en känsla av utrymme och fred. Dess läge är perfekt eftersom det är 5 minuters promenad från olika shoppingområden, bara 3 km från havet och nära medicinska centra, apotek, flygplatser och andra.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandblå flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet runt Ciudad Quesdada inkluderar apelsinlundar och saltsjöarna i Torrevieja.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 165.352 GBP
  • Ryska rubeln: 16.510.314 RUB
  • Schweiziska franc: 206.535 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.410.520 CNY
  • Dollar: 220.758 USD
  • Svenska kronor: 2.007.529 SEK
  • Den norska kronan: 1.975.122 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder