Lyxlägenheter vid Mil Palmeras strand Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Mil Palmeras

HH-SV-BIANCA-319 71m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 71m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 7 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 2
Havsutsikt
GYM
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - nära stranden - terrass - parkeringsplats - gemensam pool - lekplats - gated community - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxlägenheter mellan Mil Palmeras och La Torre de la Horadada. Alla lägenheter har ett vackert och ljust vardagsrum, öppet kök, 2 eller 3 sovrum, 2 badrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum. Köket är fullt utrustat och har en spis. Detta bostad i modern stil kommer att ha 104 lägenheter på 3 våningar med hiss. Detta projekt erbjuder olika layouter. Projektet erbjuder stora gemensamma utrymmen, pool, lekplats och fullt gated community.

Takalternativ från € 244.900


Mil Palmeras är en liten kustort på N332 och nära AP7, mellan Dehesa de Campoamor och Torre de la Horadada vid Orihuela-kusten på Spaniens södra Costa Blanca. Mil Palmeras har en så kallad remsa där du kan äta ute. Olympia Bar and Restaurant i Mil Palmeras är ett populärt val att äta en måltid eftersom det också har en pool för att njuta av en eftermiddag. Pueblo Latino är ett torg som besöks av både lokalbefolkningen och turister med många barer, butiker och restauranger runt ett härligt torg. Om du letar efter en lugn semester i solen är Mil Palmeras en utväg för dig. Det är känt för sina sandstränder och rent, klart vatten och är en typisk spansk badort. Den har alla vanliga bekvämligheter som solstolar, parasoller att hyra, trampbåtar, vattenskoter, barer, volleyboll, duschar och toaletter. Mil Palmeras-stranden är definitivt en av de bästa stränderna längs Orihuela Costa-kusten med god ren sand och rent vatten i Medelhavet. Mil Palmeras väder har mer än 300 soldagar om året vilket gör det populärt för semesterfirare året runt, för soldyrkare under sommarmånaderna för dem som vill fly de långa mörka vintrarna i norra Europa.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 183.634 GBP
  • Ryska rubeln: 19.351.442 RUB
  • Schweiziska franc: 229.334 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.599.289 CNY
  • Dollar: 251.720 USD
  • Svenska kronor: 2.258.021 SEK
  • Den norska kronan: 2.195.987 NOK

Hansson & Hertzell Realty