Lyxig Villa i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-LM-ET-9-08 400m2 400m2 7 4
Sovrum: 7
Badrum: 4
Byggd: 400m2
Tomt: 400m2
Kök : 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1988
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Larmsystem
A/C
Förråd
Garage
Möblerat
Källare
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

7 sovrum + 4 badrum + luftkonditionering + centralvärme + möbler + dubbel garage

En utmärkt investering. Extraordinärt, underbart hus till salu, mycket rymligt och med stor potential att njuta av familjen eller investera i området Benejúzar. Hus av tre våningar med 400m2 uppbyggt område, byggt med material av första kvalitet och med en mycket försiktig och attraktiv design. Kort sagt, det bästa hemmet för närvarande till salu i Benejúzar.

När det gäller distributionen, på gatunivå hittar du huvuddörren med entré och garage. Om vi går igenom garaget kan du också hitta ett gym och ett badrum i den. Därefter öppnar vi en dörr för att hitta en underbar hall som ger tillgång till ingången, första våningen och en stor loungebar med vinbar och kök-grill med skafferi.

På första våningen finns en lång korridor med ett rum som är inrymt som ett kontor med inbyggda garderober och ett stort lekrum.

Att gå upp till andra våningen kan du göra det antingen därifrån eller direkt från gatan ingången. När vi går in i huset hittar vi en annan entré med trappor som ger tillgång till loftet, ett stort sovrum, vardagsrummet där vi kommer att leva med en fin terrass, ett stort kök / matsal med tvättstuga och ett sovrum med eget badrum med omklädningsrum och badrum.

Slutligen, på vinden, har vi ett litet vardagsrum, ett stort sovrum och ett sovrum med badrum med eget badrum. Köken är alla utrustade.

Huset ligger mycket bra. Benejúzar är en mycket lugn stad som har alla nödvändiga tjänster: läkarkontor, barnskolor och institut, snabbköp, sportcenter, gym och fotbollsplan. Den har CV-912 intill, och ligger 15 minuter från stränderna i Guardamar del Segura och 20 minuter från Torrevieja. Alla tjänster du kan tänka dig.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 458.506 GBP
  • Ryska rubeln: 44.803.963 RUB
  • Schweiziska franc: 537.573 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.963.707 CNY
  • Dollar: 583.431 USD
  • Svenska kronor: 5.208.961 SEK
  • Den norska kronan: 5.485.906 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder