Lyxig villa med havsutsikt i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-LIRI-CRE-AL209 384m2 803m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 384m2
Tomt: 803m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2018
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Terraces
Energi~~POS=TRUNC
A

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - terrass - parkering - larm - förråd - trädgård - golvvärme - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna kampanj av moderna villor, med en privat och inhägnad tomt, trädgård, pool, parkering, dekorationsprojekt med teknisk belysning, golvvärme, luftkonditioneringskanaler, kök utrustat med apparater, sydostlig orientering, energiklass A och fantastisk utsikt över havet. Beläget i Residential Resort Cumbre del Sol, i Benitatxell, mellan Jávea och Moraira, på norra Costa Blanca. Ett konsoliderat område med grannar som redan njuter av sina fastigheter och deras fantastiska havsutsikt. Dess exklusiva läge gör det möjligt att bo i ett lugnt, lugnt bostad, omgivet av natur, och samtidigt ha alla butiker, tjänster och gastronomiska och fritidserbjudanden i Cumbre del Sol, Benitatxell, Moraira och Jávea, ett unikt läge bredvid kommuner med stor turist- och bostadsattraktion. Med tanken att varje klient kan få en villa skräddarsydd efter deras livsstil och smak har vi skapat olika modeller för att välja den som bäst passar deras behov.


Villor som åtnjuter alla tjänster som finns inom den etablerade Cumbre del Sol-urbaniseringen, som har ett shoppingområde med stormarknad, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth School och ett omfattande utbud av utomhussportsalternativ med tennis- och paddelbanor , vandringsleder, ridskola, strand och vikar med strandbarer. Och alla restauranger och fritidsalternativ som finns i de närliggande städerna Benitachell, Javea (bara 7 km bort) och Teulada-Moraira (bara 4 km bort), som alla är internationellt kända prestigefyllda turistmål.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 689.533 GBP
  • Ryska rubeln: 69.623.748 RUB
  • Schweiziska franc: 833.906 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.010.051 CNY
  • Dollar: 915.053 USD
  • Svenska kronor: 7.880.729 SEK
  • Den norska kronan: 8.223.594 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder