Lyxvilla med havsutsikt i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-RESLIR-AL120 521m2 1.853m2 5 6 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 6
Byggd: 521m2
Tomt: 1.853m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 94 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Fitness Club
Öppen Planlösning
GYM
Golvvärme
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Terraces
Utility Room
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

5 sovrum - 6 badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - gym - pensionat - privat pool - terrass - grill - jacuzzi - utrustat kök - bastu


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta eleganta lyxhus med en envåning, med ett separat gym och pensionat och ett fritidsområde med en spektakulär pool, terrass och grill. I hjärtat av Villa hittar vi ett stort vardagsrum som vetter mot en magnifik veranda som blir ett härligt sommarvardagsrum under de varmare månaderna och i sin tur förbinder villan med poolterrassen och pensionatet och gymmet som ligger på en separat nivå.

Köket ligger intill vardagsrummet och vardagsrummet och öppnar också ut på terrassen som delvis är täckt och gör en perfekt matplats under sommarmånaderna. Köksmöblerna är i lackerad lack med integrerade handtag och matlagningsområdet ligger på en bekväm central ö. Kort sagt är det ett mycket funktionellt och utrustat kök som är perfekt för dem som älskar att laga mat. På motsatt sida av hallen hittar vi sovrummet med eget badrum och omklädningsrum, ett väldesignat område för att ge direkt tillgång till terrassen och njuta av havsutsikten. På denna våning finns ytterligare tre sovrum med inbyggda garderober och ett delat badrum plus en gästtoalett, ett grovkök och ett stort garage med direkt tillgång från huset. Den omgivande terrassen skapar kontinuitet genom att ansluta de olika delarna av huset, skapa attraktiva verandor, verandor och charmiga trädgårdsområden.

På bottenvåningens vänstra sida finns det en fantastisk njutning för dem som gillar att ta hand om sig själva: ett gymrum, en jacuzzi med havsutsikt, en bastu, ett duschrum, plus ett extra sovrum med eget badrum idealiskt för gäster. På höger sida hittar vi huvudterrassen som rymmer poolen och grillplatsen med ett stort utekök, ett badrum, ett förråd och en rymlig veranda med magnifik havsutsikt. Poolen är spektakulär: det är inte bara en infinity-pool utan också vattenytan smälter visuellt samman med Medelhavet.

Villa ligger på kuststräckan mellan städerna Moraira och Javea, i provinsen Alicante, ett lyxigt enfamiljshusprojekt som ska byggas vid Cumbre del Sol. En av huvudfunktionerna i detta lyxhus på Medelhavskusten är dess funktionalitet.


Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 2.073.534 GBP
  • Ryska rubeln: 204.007.554 RUB
  • Schweiziska franc: 2.629.740 CHF
  • Kinesiska yuan: 18.317.898 CNY
  • Dollar: 2.862.702 USD
  • Svenska kronor: 24.635.670 SEK
  • Den norska kronan: 23.877.990 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder