Lyxvilla i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-LIRI-RODA-AL210 440m2 921m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 440m2
Tomt: 921m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Köksutrustning
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Havsutsikt
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Terraces
Balcony
Close to Beach
Parking Space
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - parkeringsplats - privat infinitypool - trädgård - havsutsikt - utrustat kök - golvvärme - terrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna magnifika villa med privat och inhägnad tomt, trädgård, pool, parkering, dekorationsprojekt med teknisk blixt, golvvärme, luftkonditioneringskanaler, kök utrustat med apparater, sydostlig orientering, energiklass A , och fantastisk utsikt över havet. Exklusiv villa med modern design belägen i utvecklingen på Residential Resort Cumbre del Sol. En konsoliderad bostadszon på Costa Blanca med fantastisk utsikt över havet och utmärkt klimat som kan avnjutas hela året. Villan har 3 dubbelrum, med rymliga garderober, två av de 3 sovrummen har egen terrass och sovrummet har eget badrum och direkt tillgång till huvudterrassen och poolen. Envåningsfördelningen avrundas med ett rymligt vardagsrum där vi kan njuta av utsikten från detta hem, en matsal, fullt utrustat kök, ett andra badrum, terrass med infinity-pool, veranda, förutom hallen och ett gästbadrum.


Det är ett bostadsområde i Cumbre del Sol-urbaniseringen, av enskilda villor, alla med sin egen tomt med gränsväggar, parkeringsplats, privat pool och trädgård. Villor som har alla tjänster som finns inom den etablerade Cumbre del Sol-urbaniseringen, som har ett shoppingområde med stormarknad, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth School och ett omfattande utbud av utomhussporter med tennis- och paddlebanor , vandringsleder, ridskola, strand och vikar med strandbarer. Och alla restauranger och fritidsalternativ som finns i de närliggande städerna Benitachell, Javea (bara 7 km bort) och Teulada-Moraira (bara 4 km bort), som alla är internationellt kända prestigefyllda turistmål.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 921.140 GBP
  • Ryska rubeln: 93.029.192 RUB
  • Schweiziska franc: 1.158.422 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.268.274 CNY
  • Dollar: 1.279.528 USD
  • Svenska kronor: 10.970.612 SEK
  • Den norska kronan: 11.251.040 NOK

Hansson & Hertzell Realty