Lo Romero Golf Properties i frontlinjen Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Lo Romero

HH-BIOP-AZURE-II-48 83m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 83m2
Kök : 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 20 m2
Takterrass: 50 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Våning : 0
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Nära strand
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Close to Town
Solarium
Terraces
Balcony
Close to Beach
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - golf i frontlinjen - gemensam pool - parkering - trädgård - bra läge


Vi är stolta över att presentera detta nya projekt med 20 golfbanor i frontlinjen, fördelat på 10 bungalows + trädgård och 10 bungalows + takterrass. Projektet har också en gemensam pool och parkering. Det finns val mellan enheter med 2 och 3 sovrum, som mäter mellan 92 och 105 kvm. Enheterna på bottenvåningen har en terrass på 20 kvm och en trädgård på minst 47 kvm, medan takvåningarna har en takterrass på minst 57 kvm. I närområdet finns omfattande sport- och fritidsmöjligheter: kommersiella centra, restauranger, golfbanor, stränder, sportområden etc. Lätt tillgång till motorvägen AP-7 och till flygplatserna i både Alicante och Murcia (Corvera) på kort kör.

takvåningsalternativ från: 186.400 €


Pilar de la Horadada har ett idealiskt läge nära de säkra sandstränderna i Mar Menor. Regionen är till stor del jordbruks; omgiven av marknadsträdgårdar, fruktträdgårdar, citruslundar och pastoral gårdar. Staden ligger nära en kust med fin sand och klara vattenstränder, blandade med attraktiva vikar, som alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Stranden vid Mil Palmeras är perfekt för segelentusiaster, som förbinder Rincón och Puerto-inloppen. den senare med en strandpromenad som kommer till liv på heta sommarnätter. Här finns ett komplett utbud av vattensporter. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll, och ridning finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shopparparadis med många butiker, konditorier, banker och spelsalonger längs Calle Mayor. Pilar de la Horadada har ett typiskt medelhavsklimat med svala havsbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.

Lo Romero Golf kallas ”Golfön”, ett namn som det har hänvisats till sedan det invigdes i området Levante i den spanska provinsen Alicante. Golfön ligger faktiskt på den 18: e greenen, som är ganska jämn cirkulär green omgiven av vatten med en fotbro för tillgång till greenen. En gång på greenen kommer spelaren att ha den enda känslan av att sänka den ultimata putten för att slutföra en runda golf som ger sig en känsla av personlig tillfredsställelse och prestation. Från det första Tee-skottet i hål 1 till sista putten på 18: e Green kan golfaren njuta av en runda golf i en lugn miljö fylld med skönheten i ljudet och naturliga parfymer i naturen och ger en känsla av att vara isolerad från resten av världen. Lo Romero Golf är den perfekta banan för golfare som brinner för golf och Island of Golf är en idealisk bana för golfare för alla nivåer av förmåga.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 160.067 GBP
  • Ryska rubeln: 15.748.388 RUB
  • Schweiziska franc: 203.003 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.414.052 CNY
  • Dollar: 220.987 USD
  • Svenska kronor: 1.901.754 SEK
  • Den norska kronan: 1.843.264 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder