Exklusiva Våningar med stora terrasser i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Los Balcones

HH-IMO-LGBEACH-53 146m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 146m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Larmsystem
Air Condition
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - nyckelfärdig - 2 uteplatser - garage - gemensam pool - chillout area - öppen planlösning - av naturpark - trädgård - terrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda lägenheter med stora terrasser i markplan eller privata takterrasser med sjöutsikt. Projektet har villor och lägenheter, utrustade med underjordisk parkering. Villorna innehåller en källare med plats för två bilar som du kan ladda upp direkt till ditt hem. Lägenheter har parkeringsplatser under för att underlätta smidighet. Anläggningen erbjuder utmärkta gemensamma utrymmen med en stor pool, trädgård med palmer, avkopplingsområde och lekplats. Högsta kvalitet i både material och konstruktion, med de bästa allmänna utrymmena i Alicante och där lokalsäkerheten har varit en av byggarens prioriteringar. Bostäderna har panoramautsikt över saltsjön och Lagunas de La Mata och naturparken Torrevieja, som är ett skyddat naturområde på 3700 hektar för idrott, promenader med barn och husdjur.

Takvåning från: € 189.900                           villa från: € 349.000


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 201.481 GBP
  • Ryska rubeln: 201.481 RUB
  • Schweiziska franc: 236.591 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.655.528 CNY
  • Dollar: 247.209 USD
  • Svenska kronor: 2.512.021 SEK
  • Den norska kronan: 2.451.064 NOK

Hansson & Hertzell Realty