Modern Villa i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-MED-BIJOUX-1 107m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 107m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 43 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - trädgård - parkering - privat pool - takterrass valfri - trädgård - bra läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nya villa, belägen i den förtrollande staden Benijofar. 19 eleganta villor byggda på 2 våningar med möjlighet att ha din egen pool och anlagda trädgård utgör detta unika projekt i hjärtat av Costa Blanca. 2 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum. Trädgård och terrasser. Modernt kök, vardagsrum, som har utsikt från sitt stora fönster till trädgården och eventuellt poolområdet.


Benijofar ligger i södra delen av Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. En härlig liten stad med en charmig kyrka och torg .. Det finns casa de cultura för konserter och shower, en markerad vandringsled som inkluderar Rio Segura och en utomhuspool och två parker. Benijofar har ett bra urval av tapasbarer, kaféer och restauranger samt den närliggande urbaniseringen av Benimar. Benijofar har två flygplatser mindre än en timme bort med bil, vilket är Alicantes flygplats i norra och Murcia flygplats i söder. Det finns många golfbanor på södra Costa Blanca och Benijofar ligger närmast La Finca Golf Course i Algorfa och La Marquesa Golf and Country Club i Ciudad Quesada. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, i Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 249.689 GBP
  • Ryska rubeln: 26.312.329 RUB
  • Schweiziska franc: 311.827 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.174.567 CNY
  • Dollar: 342.265 USD
  • Svenska kronor: 3.070.252 SEK
  • Den norska kronan: 2.985.904 NOK

Hansson & Hertzell Realty