Villa i Javea Spanien · Costa Blanca Nord · Javea

HH-GEOS-JAVEA 197m2 1.028m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 197m2
Tomt: 1.028m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Balkong: 74 m2
Avstånd till strand: 550 Meter
Avstånd till flygplatsen: 101 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Gym
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - garage - nyckelfärdig - stor tomt - trädgård - förvaring - utrustat kök - grill - terrasser


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska villa med 3 sovrum och 2 badrum i Javea på en tomt på 1.000 m2, mindre än 1 kilometer från Medelhavet. När du går in i villan hittar du det öppna köket, matsalen och vardagsrummet på mer än 57m2 på din högra sida. Från köket har du tillgång till ett praktiskt förråd och tvättrum. Bredvid köket ger breda skjutfönster dig tillgång till en mysig och praktisk veranda på 44m2. Här hittar du ett utekök med grill. Bredvid matsalen hittar du ett annat skjutfönster som leder dig till ett mindre område mot terrassen. De stora skjutfönstren ger mycket naturligt ljus in i villan. På vänster sida av terrassen hittar du 3 sovrum och badrum. De två dubbelrummen på 12m2 har inbyggda garderober. De delar ett badrum. Det stora sovrummet på 25m2 har ett eget badrum och direkt tillgång till trädgården och terrassen. Villan har en privat pool på 35m2 och är byggd till en mycket hög standard med massor av specialfunktioner.


Javea är en liten, historisk stad, fri från höghus som erbjuder en avkopplande semesteratmosfär. Lokalbefolkningen är vänlig och vänlig. Det rena, varma, blåa Medelhavet slingrar de vackra stränderna och vikarna som Javea har att erbjuda. Javea är en juvel på Costa Blanca med sin mångfald av landskap, allt från sandiga kustlinjer till robusta bergsområden, sitt milda klimat året runt, dess noggranna planeringspolicy och omfattande turistfaciliteter, och kombinerar skönhet och moderna faciliteter med charmen av en forntida fiskeby. I stadens centrum säljer den täckta inomhusmarknaden alla möjliga fantastiska färska lokala råvaror: frukt, grönsaker, kött och färsk fisk tas upp från hamnen varje dag. Arenal-området erbjuder en vacker sandig vik med palmer och lekplatser för barn. Viken är inramad av strandpromenaden med sitt underbara urval av barer och restauranger som erbjuder nationella och internationella specialiteter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 611.103 GBP
  • Ryska rubeln: 60.124.178 RUB
  • Schweiziska franc: 775.025 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.398.568 CNY
  • Dollar: 843.683 USD
  • Svenska kronor: 7.260.513 SEK
  • Den norska kronan: 7.037.213 NOK

Hansson & Hertzell Realty