Exklusiv Villa i Altea Hills Spanien · Costa Blanca Nord · Altea · Altea Hills

HH-ENE-VANESSA 496m2 2.000m2 4 4 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 496m2
Tomt: 2.000m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - nybyggd - 2000m2 anlagd tomt - 2 garage - öppen planlösning - infinity pool - fantastisk havsutsikt - hiss - A / C - larmsystem - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla, belägen på en upphöjd tomt med underbar havsutsikt och inom räckhåll för den vackra Medelhavsstaden Altea på Costa Blanca. Denna villa är en exklusiv lyxvilla, belägen på en befallande plats mindre än 5 minuters bilresa från stranden och Altea och 15 minuters bilresa från Calpe. Villan har designats av Ramón Gandia Brull arkitektstudio och är ett av de bästa exemplen på modern Medelhavsarkitektur som skapar ett överflöd av geometri, ljus och rymd. Mindre än 15 minuters bilresa från Calpe och Moraira och ungefär en timme från Valencia, kombinerar området den lugna känslan av en fiskeby Altea med de stora städernas kulturevenemang. Villan ligger i Altea Hills Resort och har 24-timmars säkerhet nära Medelhavskusten. Altea Hills har ett hotell, barer, restauranger och ligger bara några minuter från den vackra staden Altea, sport Marina Marina och har enkel tillgång till motorvägen.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Denna stad är en fristad för den som kommer att bli förtrollad av sina medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheterna vid dess palmkantade strandpromenad. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.980.424 GBP
  • Ryska rubeln: 201.653.847 RUB
  • Schweiziska franc: 2.503.616 CHF
  • Kinesiska yuan: 17.861.526 CNY
  • Dollar: 2.793.933 USD
  • Svenska kronor: 23.114.093 SEK
  • Den norska kronan: 23.206.581 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder