Nya villor i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-WOLF-ENOLIV-1B 101m2 142m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 101m2
Tomt: 142m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 250 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Solarium
Balcony
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - Privat pool - A / C - Utrustat kök - takterrass - trädgård - automatisk grind - nära La Marquesa Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta projekt med 9 moderna villor i ett bra område i Benijofar, nära centrum och alla bekvämligheter. Villorna har 3 sovrum och 2 badrum och alla har privata pooler. Villorna har alla alternativ, inklusive ett utrustat kök, luftkonditionering, LED-lampor, en automatisk grind och hushållsapparater.


Benijofar ligger i södra delen av Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. En härlig liten stad med en charmig kyrka och torg. Det finns casa de Cultura för konserter och shower, en markerad vandringsled som inkluderar Rio Segura och en utomhuspool och två parker. Benijofar har ett bra urval av tapasbarer, kaféer och restauranger samt den närliggande urbaniseringen av Benimar. Benijofar har två flygplatser mindre än en timme bort med bil, vilket är Alicantes flygplats i norr och Murcia flygplats i söder. Det finns många golfbanor på södra Costa Blanca och Benijofar ligger närmast La Finca Golf Course i Algorfa och La Marquesa Golf and Country Club i Ciudad Quesada. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, i Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 222.133 GBP
  • Ryska rubeln: 22.792.945 RUB
  • Schweiziska franc: 283.985 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.000.488 CNY
  • Dollar: 309.120 USD
  • Svenska kronor: 2.605.980 SEK
  • Den norska kronan: 2.635.664 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder