Modern 3:a i Calpe Spanien · Costa Blanca Nord · Calpe

HH-GHCB-PROM1 89m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 89m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till flygplatsen: 78 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Air Condition
Tennis
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Gemensam Takterrass
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Gym
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - gemensam pool - underjordisk parkering - nära stranden - havsutsikt - utrustat kök - A / C - tennisbana - gym - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda lyxlägenheter med två eller tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal med ett fullt utrustat öppet kök, stora fönster och delvis täckta terrasser med havsutsikt från hälften av byggnadens höjd. Du kan anpassa lägenheten efter din smak genom att välja mellan flera material. De är en del av ett nytt exklusivt projekt i Calpe: två nya byggnader som ligger några meter från stranden, med utsikt över saltsjöarna och Peñón de Ifach, omgivna av alla önskvärda faciliteter som restauranger, stormarknader, butiker, barer, banker och mycket nära Avenida de los Ejércitos Españoles. Det gemensamma området med trädgårdar, pool, paddeltennisbana och inomhus fritidsområde inbjuder dig att stanna efter en dag på stranden. För att beundra solnedgången har varje byggnad sitt eget gemensamma utrymme med havsutsikt, gym, terrass och gourmetområde (9: e våningen). Det finns underjordiska parkeringsplatser och förråd för varje lägenhet.

3 sovrum alternativ från: € 331.000                        takvåning alternativ från: € 447.500


I hjärtat av Costa Blanca, i regionen Valencia, ligger den antika fiskebyn Calpe. Staden har nu förvandlats till en turistmagnet och har ett idealiskt läge, lätt åtkomligt med motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. det är cirka en timmes bilresa från flygplatsen i Alicante. Calpe har en underbar blandning av gammal valenciansk kultur och moderna turistfaciliteter. Det är en utmärkt bas för att utforska det lokala området eller njuta av de många lokala stränderna. Bara Calpe har tre av de vackraste sandstränderna på kusten. Calpe domineras av Ifachs höga klippa som når imponerande 332 meter och stiger nästan helt över havet och är ett naturreservat. Bergets topp nås efter en tuff klättring uppför en stig, med en kort tunnel genom bergets övre del. Från toppen kan man se magnifik panoramautsikt. På en klar dag är ön Ibiza synlig.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 167.737 GBP
  • Ryska rubeln: 16.503.050 RUB
  • Schweiziska franc: 212.731 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.481.814 CNY
  • Dollar: 231.576 USD
  • Svenska kronor: 1.992.886 SEK
  • Den norska kronan: 1.931.594 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder