Modern 4:a med havsutsikt i Gran Alacant Spanien · Costa Blanca Nord · Santa Pola · Gran Alacant

HH-IB-CARABASSI 79m2 3 2 privat pool Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 79m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 16 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 10 Km.
Våning : 1
Köksutrustning
Havsutsikt
Garage
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum- 2 badrum - terrass - havsutsikt - Takterrass - Chill Out Zoner - Pool - Hiss - Bastu - Jacuzzi


Lomas de Carabassi är ett magnifik bostadsområde som är utformat för att maximera solen och den fantastiska utsikten över Medelhavet.

Lägenheterna är av 2 eller 3 rum, alla har en stor terrass eller solarium, inbyggda garderober i alla rum, luftkonditionering varm / kall, golvvärme i badrummen, medan du också har möjlighet att anpassa din lägenhet mellan att välja mellan olika dekorativa och möbler alternativ. Komplexet själv har en pool, tillsammans med två bubbelpooler (även uppvärmd), stora trädgårdar, gym utrustning, viloprogram, cykelparkering och säkerhetstjänst med videoövervaknings system. Utmärkt läge för denna utveckling gör det idealiskt att njuta av 8 km fina sandstränder och den vackra strandpromenaden som ligger framför denna utveckling.
Det ligger intill det kommunala idrottscentrumet och marknadens faciliteter. Den har också nära affärsområdet Scandinavia Avenue, kommunens kontor, ambulatoriska, park och barns område, barer, restauranger, apotek och till och med en busshållplats och taxistation.


Gran Alacant är ett bostadsområde som tillhör Santa Pola, bildat av en rad urbanisationer och en mängd bekvämligheter. Det kännetecknas av två huvudområden: Ett vid ingången från N-332, med en nyare och modernare konstruktion, där finns ett stort kommersiellt område. Det andra området ligger närmare stranden i Arenales, och som erbjuder en mängd restauranger och små affärer. Det finns utmärkta kommunikationer, så du kan glömma bilen att gå till stranden, eftersom den har en stads linje som förbinder hela området. Du har också väldigt nära till Alicante, Santa Pola och flygplatsen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 169.987 GBP
  • Ryska rubeln: 16.610.688 RUB
  • Schweiziska franc: 199.301 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.469.511 CNY
  • Dollar: 216.302 USD
  • Svenska kronor: 1.931.178 SEK
  • Den norska kronan: 2.033.853 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder