Modern Takvåning vid stranden i Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia

HH-LM-DENBEA-P03 138m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 138m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 33 m2
Avstånd till strand: 20 Meter
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - Gemensam pool - Parkering - Luftkonditionering - Nära till stranden


79 lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum med 1 eller 2 badrum, i urbanisering med pool på 20 meter från stranden i Denia, Costa Blanca North.

Els Poblets ligger bara 500 meter från urbaniseringen, där du hittar stormarknader, restauranger, kaféer, kollektivtrafik och 9 km från centrala Denia. Dessutom är du bara några minuter från La Sella Golf.

Lägenheterna erbjuder stora terrasser med utsikt över havet, Montgó eller den välskötta urbaniseringen, och försöker utnyttja Medelhavets ljus till det maximala. Du kommer att hitta bottenvåningar med terrasser upp till 100 m2 och takvåningar med terrasser upp till 46,4 m2 med magnifik utsikt.
Lägenheterna erbjuder rymliga och öppna utrymmen, med öppet kök med frukostbar och vardagsrum med direkt tillgång till terrassen.
Köket är inrett och utrustat med ugn, elektrisk spis och köksfläkt.
Badrummen är utrustade med en naturlig regn-effekt dusch och sten dusch bricka med integrerad dusch skärm, plus tvättmöbler, spegel och halogenljus.

Lägenheten kommer att ha pansrad dörr och fönster med dubbla glasrutor för perfekt isolering av ljud och temperatur, dessutom ingår luftkonditionering och domotics och garderober.
Inom urbaniseringen kommer det att finnas fyra kvarter på tre våningar, plus källare med garage och förrådsrum. Varje block kommer att ha en hiss. Förutom stora gröna områden som omger gemensam poolen, pergolas och helt inhägnad för säkerhet.
Detta är den perfekta balansen mellan naturens lugn, med alla tjänster inom några minuter.


Denia är en härlig kosmopolitisk stad belägen längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för en familjesemester på stranden.

Ligger 110 kilometer från Alicante flygplats, (ca 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost och tittar över havet mot Balearerna.

Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en marina som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster.

Denia har nästan tjugo kilometer kust. I norra delen av staden finns stränder med fin sand och grunda vatten, såsom Les Marines, Lalmadrava, Les Deveses, Les Bovetes och el Palmars. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, vilket är ett paradis för fiskare och dykare.


Välkommen till Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 403.375 GBP
  • Ryska rubeln: 39.416.713 RUB
  • Schweiziska franc: 472.935 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.487.109 CNY
  • Dollar: 513.279 USD
  • Svenska kronor: 4.582.633 SEK
  • Den norska kronan: 4.826.278 NOK

Hansson & Hertzell Realty