Exklusiv takvåning i San Javier Spanien · Costa Cálida · San Javier

HH-GU-SANUK-B1-C 90m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 74 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 3
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Gemensam Pool
Hiss
Nära strand
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nära till stranden - parkering - pool - 74 kvm terrass - öppen planlösning


Samtida, eleganta moderna lägenheter med gemensam pool och underjordisk parkering.

Perfekt utformad ... Bara 22 vackra hem i 2 kvarter med en gemensam trädgård och poolzon i mitten. Dessa moderna bostäder erbjuder ett rymligt vardagsrum med generösa terrasser, som ligger över 2 våningar och takvåningarna är "duplexstil" som ligger över de 2 våningarna som är översta. Varje fastighet kommer med privat underjordisk parkeringsplats med möjlighet att köpa till förråd. 

Ett säkert modernt komplex med hiss,  privata trädgårdar för bottenvåningen hem och terrasser för första och andra våningen lägenheterna. 

2,3 eller 4 sovrum finns tillgängliga här ... Externt utrustade med keramiska träplattor och släta vita renderdelar gör verkligen dessa fantastiska byggnader zing! Perfekt beläget ... Bara en 10 minuters promenad till de populära stränderna i San Javier, 20 minuters bilresa till Cartagena och 35 minuter från den nya Covera (Murcia International Airport).

Perfekt för att leva. Dessa designade hem erbjuder en "stor stor generös" känsla med 2, 3 eller 4 badrum, öppen planlösning och matplats, täckta och öppna terrasser, 2 eller 3 badrum (sovrum med badrum), stora gemensamma trädgårdar med pool, hiss tillgång, gated ingång och garage parkering.


San Javier är en medelstor stad som gränsar till Santiago de la Ribera vid Mar Menors strand. San Javier har vuxit i storlek och har gått ihop med staden San Pedro del Pinatar i norr. Stads centret är baserat runt kyrkan och den veckovisa gatu marknaden hålls varje torsdagsmorgon på gatorna nära Parque Almansa Auditorium. Staden är välkänd för sin jazzfestival som den har varit värd varje år sedan 1998.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 205.656 GBP
  • Ryska rubeln: 19.976.415 RUB
  • Schweiziska franc: 241.889 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.804.751 CNY
  • Dollar: 266.993 USD
  • Svenska kronor: 2.342.134 SEK
  • Den norska kronan: 2.398.147 NOK

Hansson & Hertzell Realty