Exklusiva villor i Pilar de la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada

HH-MB-SUNGOLFV-V6 84m2 3 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 84m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Takterrass: 80 m2
Avstånd till strand: 3.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Larmsystem
Trädgård
Havsutsikt
Privat Takterrass
Air Condition
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - takterrass - balkong - privat pool - parkering - utrustat kök - trädgård - havsutsikt - nära golf - vitvaror


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa samtida villor, belägna i Pilar de la Horadada. Varje villa är byggd i två våningar med en takterrass. På bottenvåningen hittar du ett öppet kök i anslutning till matsal och vardagsrum. De stora skjutbara altandörrarna leder ut till terrassen, med plats för en pool. Köket är fullt utrustat med alla vitvaror. På denna nivå finns också ett sovrum med inbyggda garderober och ett badrum komplett med enheter, spegel och dusch. Från denna nivå är trappan som leder upp till andra våningen. På denna nivå finns ytterligare 2 sovrum med badrum. Från det främre sovrummet har du tillgång till en stor terrass. Från denna nivå är trappan som leder upp till takterrassen. Utvecklingen består av bara 12 villor, alla på sin egen tomt.


Pilar de la Horadada har ett idealiskt läge nära de säkra sandstränderna i Mar Menor. Regionen är till stor del jordbruks; omgiven av marknadsträdgårdar, fruktträdgårdar, citruslundar och herdgårdar. Staden ligger nära en kust med fin sand och klara vattenstränder, blandade med attraktiva vikar, som alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Stranden vid Mil Palmeras är perfekt för seglingsentusiaster, som förbinder Rincón och Puerto-inloppen. den senare med en strandpromenad som kommer till liv på heta sommarnätter. Här finns ett komplett utbud av vattensporter. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll och ridning finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shopparparadis med många butiker, konditorier, banker och spelsalonger längs Calle Mayor. Pilar de la Horadada har ett typiskt medelhavsklimat, med svala havsbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 198.842 GBP
  • Ryska rubeln: 19.854.281 RUB
  • Schweiziska franc: 248.366 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.696.204 CNY
  • Dollar: 265.470 USD
  • Svenska kronor: 2.414.129 SEK
  • Den norska kronan: 2.375.159 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder