Moderna 3:or vid hav & golf i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-S4LES-SV 82m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 82m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 71 m2
Avstånd till strand: 750 Meter
Avstånd till flygplatsen: 91 Km.
Avstånd till fritid: 700 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd - stor terrass - gemensam saltvattenpool - 750 m till strand - nära Estepona Golf & Casares Golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxlägenheter, med vackra terrasser på 25 till 165 m2 med mycket fin öppen utsikt mot den gemensamma trädgården, berget och havet. Det är ett slutet komplex bestående av endast 66 lägenheter med 2 och 3 sovrum, på 3 våningar, harmoniskt fördelade över gemensamma områden med vackra trädgårdar och en stor pool. Hemmets interiörer är moderna och smart utformade för att maximera utrymmeeff ektivitet och maximera tydligheten, inklusive ljusa öppna kök, bekväm tvättstuga och gott om förvaringsutrymme och inbyggda skåp. I närheten har du Puerto de la Duquesa som har rykte att vara en av de vackraste marinorna i provinsen Malaga. En chans för golfare, men också för älskare av vackra landskap och också. På 15 minuter med bil upptäcker Casares en äkthetspärla, en del av den berömda vägen till de vita byarna i Andalusien. Århundraden av historia, otroliga landskap, fantastisk utsikt är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka den andalusiska kulturens rikedom.

Takvåning med 3 sovrum från € 245.500               Takvåning med 2 sovrum från € 231.900


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har en av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 155.937 GBP
  • Ryska rubeln: 15.342.032 RUB
  • Schweiziska franc: 197.765 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.377.566 CNY
  • Dollar: 215.285 USD
  • Svenska kronor: 1.852.683 SEK
  • Den norska kronan: 1.795.703 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder