Exklusiva 3:or vid stranden i Manilva Spanien · Costa del Sol · Manilva

HH-BROME-PS-13-BAJA-C 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 103 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 0
Gemensam Pool
Terrass
Lekplats för barn
Trädgård
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
GYM
Bottenplan
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - stor terrass - privat parkering - gym - SPA - bastu - spelrum - lekplats - nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa nybyggda lägenheter nära stranden, inklusive privat parkering, stora gemensamma pooler, bastur och spektakulär havsutsikt. Beläget i en enastående position med utsikt över Medelhavet och de oförstörda stränderna i Manilva, ett vackert område på Costa del Sol i södra Spanien, är detta en fantastisk utveckling av mycket moderna två- och tre sovrumslägenheter perfekt placerade för att njuta av denna underbara del av kust med fantastiska faciliteter på plats och några av de mest spektakulära havsutsikten i området. Utvecklingen erbjuder ett unikt boende i resortstil, så utan att gå ut kan du hålla dig i gymmet, koppla av i spaets bastu och turkiska bad eller ta en lång avkopplande blöt i jacuzzin. Familjer kommer att älska att umgås på takterrassen på taket eller fånga några e-postmeddelanden medan barnen underhåller sig i spel / social lounge. Utvecklingen centrerar kring två vackra lagunformade simbassänger med fördelen av en separat barnpool och lekplats. Stora glasdörrar ger en sömlös anslutning mellan inomhus- och utomhusutrymme. Det finns ett modernt fullt utrustat kök med bänkskivor i kvarts med plats för informella middagar.


Manilva är ett av sol- och strandmålen på Costa del Sol. Det är den sista kuststaden väster om provinsen Malaga. Gräns mellan Campo de Gibraltar i Cadiz och provinsen Malaga. Bredvid sina stränder och dess småbåtshamn erbjuder Manilva turisten ett intressant historiskt och kulturellt arv; här hittar du många saker att se och göra. Utövandet av utomhussporter, shopping och njut av dess gastronomi är några av de roliga sakerna du kan göra i den här kommunen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 202.688 GBP
  • Ryska rubeln: 20.223.210 RUB
  • Schweiziska franc: 256.130 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.792.741 CNY
  • Dollar: 277.154 USD
  • Svenska kronor: 2.397.637 SEK
  • Den norska kronan: 2.386.049 NOK

Hansson & Hertzell Realty