Lyxig 3:or på exklusiva " Golden Mile" - Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona · Cancelada

HH-BROME-OG-1-0B 88m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 88m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Våning : 0
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
A/C
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - parkering - klubbhus-gym - pool - inomhuspool


Beläget i ett enastående läge på den eftertraktade New Golden Mile i Estepona, är denna utvalda utveckling med moderna två och tre sovrums lägenheter och radhus perfekt placerade för att njuta av denna underbara del av Costa del Sol. Om du vill njuta av den avslappnande spanska livsstilen är det ett första steg att äga hem i Oceana Gardens, eftersom fastighetsägare har tillgång till det exklusiva Santa Vista Clubhouse med ett utmärkt utbud av fritidsfaciliteter, inklusive ett café, sociala områden och ett spa . Beläget i ett förhöjt läge över eleganta låghus, ligger denna exklusiva samtida utveckling i en sydvästlig orientering som gör det mesta av de underbara solnedgångarna över Medelhavet.

Öppen planlösning och modern design är lägenheterna över tre våningar med en stor terrass eller trädgård som är perfekt för uteservering och avkopplande i solen. Dessa lägenheter har stora glasdörrar som ger en sömlös anslutning mellan inomhus och utomhus. Moderna fullt utrustade kök har högglans enheter med gott om utrymme för informell mat och stora fönster med utsikt över landskapet. Konfigurationen beror på vilken typ av lägenhet du väljer med rymliga sovrum som har inbyggda garderober och badrum ( en-suite) , samt walking closet och dörrar ut mot terrassen. 


Den vackra byn Cancelada har charmen från en traditionell andalusisk by och ligger mellan två av de mest önskade områdena på Costa del Sol, Estepona i väster och Marbella i öster. Området är tystare och mer familjeorienterat än sina grannar med främst låghöjdsboende som aldrig förstör  utsikten. 

Utvecklingen ligger 10 minuters promenad från byn. Mitt i hjärtat av New Golden Mile ligger detta område i överflöd med lyxfastigheter, högkvalitativa golfbanor, nattliv och de överdådiga butikerna Puerto Banús och Marbella är cirka tio minuter bort så att du äter på en fantastisk restaurang eller handlar i några exklusiva boutiquer blir lättare.


Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 204.454 GBP
  • Ryska rubeln: 17.655.818 RUB
  • Schweiziska franc: 243.641 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.808.656 CNY
  • Dollar: 253.445 USD
  • Svenska kronor: 2.385.678 SEK
  • Den norska kronan: 2.459.892 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder