Nya moderna villor i Polop Spanien · Costa Blanca Nord · Polop · Polop

HH-ALI-POLHIL-AUG 115m2 253m2 3 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 115m2
Tomt: 253m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 72 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - utrustat kök - gemensam pool - A / C - havsutsikt - säkerhet - trädgårdar - lekplats


Ny utveckling av 36 fristående villor i modern stil med 2- och 3 sovrum och 2- och 3 badrum på enskilda tomter med valfria privata pooler. Villorna har luftkonditionering (varm / kall) i alla rum och fullt installerat och utrustat kök (möbler, induktionshäll, fläkt, elektrisk ugn, handfat) och utrustade badrum. Villorna har panoramautsikt över havet. Designen är modern, praktisk och funktionell, enligt de nya konstruktionsnormerna och den energiska effektiviteten. Det omgivande är lugnt och fridfullt, men ändå med bra infrastruktur och väl anslutna. De gemensamma områdena inkluderar en stor pool, trädgårdsområden, en social klubb och en lekplats för barn. Detta blir en sluten urbanisering med entrébarriär och videoövervakning och asfalterade och väl upplysta gator för din säkerhet.


Byn Polop ligger inåt landet på Costa Blanca norr i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin baseras främst på jordbruk, så mycket av det omgivande landskapet är täckt av polyeten för att fungera som jätteväxthus. Byn är en glädje att utforska och perfekt för en morgon eller eftermiddag amble. Kullen, där det gamla slottet var, omges av en medeltida mur och är ett måste för att gå upp. Följ sicksackvägen och du kommer att belönas med fantastisk utsikt. På en klar dag kan du se rätt till Albir och Altea vid kusten och inåt landet till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se Leon Dormido - det sovande lejonberget som sitter bakom Polop.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 357.285 GBP
  • Ryska rubeln: 357.285 RUB
  • Schweiziska franc: 393.081 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.851.686 CNY
  • Dollar: 406.593 USD
  • Svenska kronor: 4.395.315 SEK
  • Den norska kronan: 4.185.018 NOK

Hansson & Hertzell Realty