Modern Bungalow i markplan i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Aguas Nuevas

HH-UMA-Breeze-Baja7 67m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 67m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 0
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Air Condition
Öppen Planlösning
Tvättrum
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad 2 terrasser - stort poolområde - parkering - vitvaror ingår - öppen planlösning - utrustat kök - gemensam jacuzzi - nära stranden


Detta komplex i medelhavsstil består av övre och nedre våningsbungalower med två eller tre sovrum och två badrum och fyrbäddsrum med tre sovrum med tre badrum. Denna bostad är ett helt slutet komplex med gemensam pool och jacuzzi där du kan njuta av fritiden och det utmärkta Medelhavsklimatet. Nära till alla tjänster som stormarknader, barer, köpcentra, restauranger, kollektivtrafik och bara 5 minuter med bil från stranden La Mata. Det perfekta boendet för långa eller kortare vistelser med högkvalitativa material.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 154.022 GBP
  • Ryska rubeln: 15.555.276 RUB
  • Schweiziska franc: 193.698 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.382.526 CNY
  • Dollar: 213.948 USD
  • Svenska kronor: 1.834.380 SEK
  • Den norska kronan: 1.881.270 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty